Το διεθνές δίκτυο χάκερ «The Anonymous» κήρυξε κυβερνοπόλεμο στις ρωσικές αρχές

Το διεθνές δίκτυο χάκερ The Anonymous κήρυξε κυβερνοπόλεμο στις κυβερνητικές ρωσικές ιστοσελίδες, λόγω της πλήρους κλίμακας εισβολής στην Ουκρανία. Α


Το διεθνές δίκτυο χάκερ The Anonymous κήρυξε κυβερνοπόλεμο στις κυβερνητικές ρωσικές ιστοσελίδες, λόγω της πλήρους κλίμακας εισβολής στην Ουκρανία.

Αυτό αναφέρει το UNN επικαλούμενο μήνυμα των Anonymous στο Twitter.

«Αυτή τη στιγμή, οι Anonymous εμπλέκονται σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσίας. Οι επιχειρήσεις μας στρέφονται κατά της ρωσικής κυβέρνησης. Είναι αναπόφευκτο να παραβιαστεί και ο ιδιωτικός τομέας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι χάκερ είπαν επίσης ότι θα πουν την αλήθεια για τις συλλογικές ενέργειες της Ρωσίας.

«Θέλουμε ο ρωσικός λαός να καταλάβει ότι γνωρίζουμε ότι του είναι δύσκολο να αντιταχθεί στον δικτάτορά του από φόβο αντιποίνων. Θέλουμε μόνο ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στρέφεται εντελώς ενάντια στις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν», είπαν οι χάκερ.

Τόνισαν ότι ήρθε η ώρα να ενωθούν οι Ρώσοι και να πουν «Όχι στον πόλεμο του Πούτιν».

«Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των Ουκρανών που βομβαρδίζονται αυτή τη στιγμή. Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, μπορούμε να αντισταθούμε σε οτιδήποτε. Είναι καιρός ο ρωσικός λαός να ενωθεί και να πει «Όχι στον πόλεμο του Βλαντιμίρ Πούτιν», πρόσθεσαν.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι ιστότοποι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και ο ιστότοπος του Κρεμλίνου, καθώς και ο ιστότοπος της ρωσικής προπαγάνδας RT είναι εκτός λειτουργίας, σημειώνει το δημοσίευμα.

(Σημ. η λειτουργία της αναφερόμενης ‘RT’ αποκαταστάθηκε νωρίς το πρωί, τέθηκε μόνο σύστημα προστασίας στην πρόσβασή της)

The Hellenic Information Team
Σχόλια