Πολεμικές "χαρτορίχτρες" δίνουν ημερομηνίες χτυπήματος εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων-Ποια είναι η πραγματική διάσταση

Πολύ ανησυχητική ένδειξη επικείμενου πολέμου στην Ουκρανία- Οι ΗΠΑ επισπεύδουν τις αναπτύξεις στρατευμάτων τους στην Ευρώπη Κι ενώ σήμερα Μπάιντεν κα


Πολύ ανησυχητική ένδειξη επικείμενου πολέμου στην Ουκρανία- Οι ΗΠΑ επισπεύδουν τις αναπτύξεις στρατευμάτων τους στην Ευρώπη

Κι ενώ σήμερα Μπάιντεν και Πούτιν αναμένεται να έχουν συνομιλία, χθες, η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε την ανάπτυξη 3.000 στρατιωτών από την 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία σε βάσεις στην Πολωνία, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία.

Η Βρετανία και η Γερμανία θα στείλουν εκατοντάδες στρατιώτες για να ενισχύσουν τις ομάδες μάχης του ΝΑΤΟ στην Εσθονία και τη Λιθουανία. Αυτό έρχεται αφού οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν παραδώσει εδώ και εβδομάδες αντιαρματικούς πυραύλους Javelin, αντιαεροπορικούς πυραύλους Stinger και τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη TB2 Bayraktar στο ουκρανικό καθεστώς στο Κίεβο.

Επίσης σήμερα η Ουκρανία βρέθηκε στο επίκεντρο της επικοινωνίας του Επικεφαλής του γραφείου της φον ντερ Λάιεν με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

pentapostagma.gr
Σχόλια