Η Νέα Υόρκη μετατρέπεται ξαφνικά σε αστυνομικό κράτος

Η Εθνική Φρουρά και η Πολιτειακή Αστυνομία περιπολούν τώρα στο μετρό της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσουν την έκρηξη στο έγκλημα. Αυτό περιλαμβάνει ε

 



Η Εθνική Φρουρά και η Πολιτειακή Αστυνομία περιπολούν τώρα στο μετρό της Νέας Υόρκης για να αντιμετωπίσουν την έκρηξη στο έγκλημα. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ελέγχους αποσκευών και νέα παρακολούθηση όλων των επιβατών. Καμία νομοθεσία, καμία συζήτηση, μόνο διάταγμα του δημάρχου.

Πολλοί πολίτες που βασίζονται σε αυτό το σύστημα μεταφορών θα πρέπει να το χαιρετίσουν αυτό. Υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι όπλων σε αυτή την πόλη και κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αν έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Οι έμποροι παρενοχλήθηκαν και μάλιστα συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να αποτρέψουν λεηλασίες και εμπρησμούς στα δικά τους καταστήματα.

Το μήνυμα έφτασε: μόνο η αστυνομία μπορεί να αναλάβει αυτό το έργο. Το αν το κάνει ή όχι είναι ένα άλλο ερώτημα.

Τα πράγματα χάνονται στο μετρό. Εάν το γνωρίζετε καλά, μπορείτε να μετακινηθείτε με ασφάλεια, αλλά οι επισκέπτες της πόλης που παίρνουν το λάθος τρένο τη λάθος ώρα διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.

Στην πραγματικότητα, όλα αυτά είναι εγγυημένα ότι θα οδηγήσουν στην κατάσχεση μαχαιριών και άλλων αντικειμένων που φέρουν οι άνθρωποι για τη δική τους προστασία, δίνοντας παράλληλα στους πραγματικούς εγκληματίες ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία να λεηλατούν τους πολίτες.

Σχόλια