Πώς έγινε η επίσκεψη των δύο στο σπίτι του Β. Μαρινάκη

harddog-sport.blogspot.com



Πώς έγινε η επίσκεψη των δύο στο σπίτι του Β. Μαρινάκη
https://harddog-sport.blogspot.com/2024/03/blog-post_686.html
Mar 28th 2024, 22:35




Τι έγραψε το ieidiseis.gr που αποκάλυψε τη συνάντηση των Σταύρου Παπασταύρου και ο Γιάννη Μπρατάκου με τον εκδότη και εφοπλιστή και η οποία οδήγησε στην αποπομπή τους
Ο Σταύρος Παπασταύρου και ο Γιάννης Μπρατάκος ήταν εκείνοι που πρότειναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με το ieidiseis.gr που «έβγαλε» το θέμα, στην εξέλιξη του οποίοι ήρθαν οι παραιτήσεις/αποπομπές των δυο κυβερνητικών στελεχών. «Ξαφνικά δυο στενοί συνεργάτες του, οι υπουργοί Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος του πρότειναν να γίνουν… θυσία. Μην φαντασθείτε χαρακίρια και ανθρωποθυσίες, η πρότασή τους είχε κάτι πιο ''γήινο'' και προσεκτικό. Να επισκεφθούν μυστικά τον Πρόεδρο Βαγγέλη και να επιχειρήσουν έναν ''κατευνασμό'', πριν τουλάχιστον αρχίσουν τα ''πολυβόλα''» ανέφερε η (αντιπολιτευόμενη) ιστοσελίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της, γραμμένο με σκωπτική διάθεση, σημείωνε ότι: «Ο Κυριάκος το δέχθηκε, τους ευχήθηκε ''καλή τύχη'' και περίμενε τα αποτελέσματα της ύστατης διπλωματικής πρωτοβουλίας των δύο ''Κίσινγκερ'' του Μαξίμου».
Οι δύο υπουργοί πράγματι επισκέφθηκαν το σπίτι τού εκδότη και εφοπλιστή στο Παλαιό Ψυχικό («με δύο λευκές σημαίες στα χέρια» σημειώνεται περιπαικτικά), όπου οικοδεσπότης «τους υποδέχθηκε με αστικότατη ευγένεια και ξεκίνησε το… πάρτι».
Πάρτι κυριολεκτικά, σύμφωνα πάντα ρεπορτάζ, αφού «η μεσολαβητική πρωτοβουλία των δύο εξελίχθηκε σε ολονύχτια "ρεβεράντζα'' μπροστά σε φιλοθέαμον κοινό τουλάχιστον άλλων δέκα γνωστών και φίλων του Προέδρου Βαγγέλη». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «το ουίσκι έρρεε άφθονο και διακοπτόταν μόνο για το κάπνισμα των luxurius πούρων που κάπνιζαν οι δύο ''Κίσινγκερ'' του Μαξίμου, ευγενική χορηγία του οικοδεσπότη».
Η πρωτοβουλία δεν απέδωσε και αυτό αποδείχτηκε με νέο δημοσίευμα από την πλευρά του Ομίλου Μαρινάκη, στο οποίο φωτογραφιζόταν ως μοντέρ του «πειραγμένου» ηχητικού, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όντας στον Καναδά, πληροφορήθηκε ότι η συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε εξελιχθεί σε «αρμένικη βίζιτα» η οποία διήρκεσε πέντε ώρες και, ακόμα, ότι «τα ''αυστηρά μηνύματα'' μετατράπηκαν σε άφθονο οίνο, πούρα και ουίσκι». Έτσι, «αντί για κατευνασμό, πήραν δώρο και έναν… Τερεζάκη. Και άλλα πολλά και ευτράπελα».
Οι εξελίξεις 
Η είδηση για τις παραιτήσεις του υπουργού Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, βγήκε στα διαδικτυακά Μέσα λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης. Οι πρώτες σύντομες αναρτήσεις έγραφαν για αναφορές πηγών του Μαξίμου σύμφωνα με τις οποίες «η συμμετοχή τους (σημ.: των δύο) σε μια κοινωνική εκδήλωση έστειλε το λάθος μήνυμα».
@@@@@
harddog.sport@gmail.com




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/SQTYXr
Σχόλια