«Ζητώ την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως...»

Nonews-NEWS.com



«Ζητώ την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως...»
http://www.nonews-news.com/2024/04/blog-post_7764.html
Apr 29th 2024, 13:00






Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης σε σημερινή συνέντευξή του στο OPEN επανέλαβε πως «όσο η Νέα Δημοκρατία δεν νιώθει σοβαρή πολιτική απειλή, τόσο θα περιφρονεί τα προβλήματα των πολιτών», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «προτιμώ να είμαι χρήσιμος και μερικές φορές δυσάρεστος, ο ελληνικός λαός μπορεί να μας δείξει μία ισχυρή πολιτική εμπιστοσύνη»...
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σοβαρή απειλή ούτε ως δεύτερο, ούτε ως τρίτο κόμμα – Επιμένω σε ντιμπέιτ»

Εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «είμαι αισιόδοξος, γιατί υπάρχει ανάγκη να ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ», ενώ υποστήριξε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν αποτελεί σοβαρή απειλή ούτε ως δεύτερο, ούτε ως τρίτο κόμμα, με μία ατζέντα – lifestyle».
 
«Το ΠΑΣΟΚ συνιστά μία σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση – Ζητώ την παραίτηση Κεραμέως»

«Η επόμενη "μάχη" είναι οι επερχόμενες εθνικές εκλογές. Α καλά, αυτό που γίνεται με το Υπουργείο Εσωτερικών, είναι φοβερό.

Είναι δυνατόν να μιλούν για "φερόμενη διάρρηξη", μετά την υπόθεση Ασημακοπούλου; Υπάρχει σοβαρό ζήτημα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για την κυρία Κεραμέως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το λέω ευθέως, ζητώ την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως», συμπλήρωσε.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια