Αυτό συμβαίνει όταν μέσω των πράξεων και της γενικότερης αρνητικής στάσης μας, απέναντι στο θέλημα του Θεού.... δαιμονιστούμε. (βίντεο)

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Αυτό συμβαίνει όταν μέσω των πράξεων και της γενικότερης αρνητικής στάσης μας, απέναντι στο θέλημα του Θεού.... δαιμονιστούμε. (βίντεο)
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_463.html
Apr 17th 2024, 09:00


από το κανάλι Μαμά Μπαμπάς και Παιδιά

Ο σύζυγός μου αποφάσισε πως «είναι γυναίκα»…. 
Ένας γάμος χαμένος μέσα στην ταυτότητα φύλου 
 
Από την Shannon Thrace, στο κανάλι Genspect, YouTube 
 
Η Ελληνική πολιτεία αποφάσισε τον Φεβρουάριο του ΄24 πως ένας έγγαμος, δηλαδή κάποιος/α που έχει σύζυγο και ανατρέφουν παιδιά, μπορεί να «αλλάξει φύλο» και αυτό είναι δικαίωμά του.* Προφανώς ο «σεισμός» που θα προκαλέσει η απόφαση στο/στη σύζυγο και τα παιδιά αφήνουν τη πολιτεία αδιάφορη. Δεν την απασχολεί επίσης εάν η «αλλαγή φύλου» είναι η λύση στα αισθήματα εκείνου που φτάνει να περιφρονεί τη σοβαρότερη απόφαση της ζωής του, να κάνει οικογένεια. Η Shannon Thrace είναι συγγραφέας, πολιτιστική κριτικός και επαγγελματίας πληροφορικής. Δεν έχει ιδεολογικά στεγανά και έχει πειραματιστεί σε διάφορους κοινωνικούς χώρους και πρακτικές. Ωστόσο η «επιλογή» του συζύγου της να αλλάξει φύλο, η εμμονή του να θεωρείται μια «γυναικεία-πλέον-σύντροφος» και να ασχοληθεί με την καθοδήγηση ΛΟΑΤΚΙ+ παιδιών, ιδίως κοριτσιών, την συγκλόνισε… 
 

Συνέγραψε το βιβλίο «18 Months: A Memoir of a Marriage Lost to Gender Identity», που αποτελεί την ιστορία της διάλυσης του δεκαπενταετούς γάμου της και της προσωπικής της προσβολής, μιας δυστυχίας που ξεκίνησε όταν ο σύζυγός της άρχισε να διεκδικεί τη δική του «πραγματικότητα» και να επιβάλλεται στο περιβάλλον του και σε εκείνη ως τρανς «γυναίκα». 






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια