Από την επόμενη χρονιά τα τουρκικά σχολικά βιβλία θα μιλάνε για την "Γαλάζια Πατρίδα" και τα αντίστοιχα ελληνικά θα συνεχίζουν να...

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Από την επόμενη χρονιά τα τουρκικά σχολικά βιβλία θα μιλάνε για την "Γαλάζια Πατρίδα" και τα αντίστοιχα ελληνικά θα συνεχίζουν να ασχολούνται με τους ομοφυλόφιλους και τους λαθρομετανάστες... (είμαστε σε καλό δρόμο)
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/blog-post_878.html
Apr 30th 2024, 13:00


Η "Γαλάζια Πατρίδα" στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας 
 

Την επόμενη σχολική χρονιά οι Τούρκοι μαθητές θα εμπλουτίσουν την "εθνική τους συνείδηση" με μαθήματα για την ΑΟΖ, την υφαλοκρηπίδα και χωρικά ύδατα.
 

Στα σχολικά βιβλία θα περιλαμβάνονται επίσης η ανατολική Μεσόγειος, η Θάλασσα των Νήσων (όπως αποκαλείται το Αιγαίο) και η Πατρίδα των Αιθέρων, αλλά και η σημασία της Κύπρου για την Τουρκία και τον τουρκικό κόσμο.
 
Η ενσωμάτωση υποδηλώνει μια αλλαγή προσέγγισης προς ένα πιο εθνικιστικό πλαίσιο.
 
πηγή
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Σε αντιδιαστολή εμείς μαθαίνουμε ήδη στα παιδιά μας τις διεστραμμένες σεξουαλικές "διαφορετικότητες", το πόσο καλός και ωφέλιμος είναι ο πολυπολιτισμός και η λαθρομετανάστευση για την χώρα μας και φυσικά συνεχίζουμε με έντονο ρυθμό την αποχριστιανοποιήση και τον αφελληνισμό της παιδείας μας...


Συνεπώς είμαστε σε "καλό" δρόμο...





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια