Το Environmental Health Trust αποκαλύπτει κρυφές δοκιμές κινητών τηλεφώνων της FCC που δείχνουν ότι τα ανθρώπινα «Όρια Έκθεσης» σε ακτινοβολία,...

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Το Environmental Health Trust αποκαλύπτει κρυφές δοκιμές κινητών τηλεφώνων της FCC που δείχνουν ότι τα ανθρώπινα «Όρια Έκθεσης» σε ακτινοβολία, ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ!
https://koukfamily.blogspot.com/2024/04/environmental-health-trust-fcc.html
Apr 30th 2024, 20:00


Μετάφραση: Απολλόδωρος

23 Απριλίου 2024 | | Διαβάστε το εδώ
 


Δελτίο Τύπου
 

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, DC, 22 Απριλίου 2024 - Το Environmental Health Trust (EHT) αποκάλυψε σήμερα ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) απέκρυψε τα αποτελέσματα δοκιμών που δείχνουν ότι η ακτινοβολία υπερέβαινε τα ομοσπονδιακά όρια όταν τα smartphones βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το ανθρώπινο σώμα, όπως στην τσέπη ενός παντελονιού. Η FCC προφανώς παρέλειψε να γνωστοποιήσει αυτές τις πληροφορίες στο Εφετείο των ΗΠΑ για το D.C. Circuit.
 
Το 2019 ο οργανισμός εξέτασε διάφορα μοντέλα smartphones των Apple, Samsung, Blu και Motorola για τα επίπεδα ακτινοβολίας SAR κινητής τηλεφωνίας.
 
Τα αποτελέσματα των δοκιμών της FCC για τα τηλέφωνα στην τσέπη (2 mm) δεν είχαν δημοσιοποιηθεί μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2023, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα στην EHT ως αποτέλεσμα αιτήματος του Freedom of Information Act (FOIA - Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας). Η επιστολή FOIA της FCC αναφέρει ότι για ορισμένα τηλέφωνα: «Παρατηρήσαμε ότι σε απόσταση διαχωρισμού 2 mm, τα όρια έκθεσης σε ραδιοσυχνότητες (RF) της FCC ξεπεράστηκαν».
 
Η EHT υπέβαλε επίσης προσφυγή στην FCC, καθώς επτά αρχεία παρακρατήθηκαν από την απάντηση FOIA. Η προσφυγή δεν έχει εξεταστεί.
 
Το 2019, όταν η FCC διεξήγαγε τις δοκιμές, είχε επίσης ανοιχτή διαδικασία θέσπισης κανόνων σχετικά με τα όρια της εποχής του 1996 που αφορούν την έκθεση του ανθρώπου σε ασύρματη ακτινοβολία. Την έκδοση κανόνων από την FCC ακολούθησε προσφυγή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα η FCC και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων να υποβληθούν σε δικαστική παραπομπή τον Αύγουστο του 2021.
 
«Η FCC και ο FDA δεν αποκάλυψαν αυτές τις δοκιμές κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια της δικαστικής υπόθεσης και δεν έχουν ακόμη απαντήσει στην παραπομπή που διατάχθηκε από το δικαστήριο, γεγονός που προκαλεί σοβαρή ανησυχία», δήλωσε ο Kent Chamberlin, νέος πρόεδρος της EHT.
 
Η Theodora Scarato, αντιπρόεδρος της EHT για θέματα πολιτικής και εκπαίδευσης δήλωσε: «Γιατί η FCC διεξήγαγε αυτές τις δοκιμές και στη συνέχεια αποφάσισε να μη δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα στο κοινό, ενώ διενεργούσε διαδικασία θέσπισης κανόνων για το ίδιο θέμα; Γιατί η FCC αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα αρχεία σχετικά με το θέμα αυτό; Είναι εξοργιστικό το γεγονός ότι οι ΗΠΑ επιτρέπουν στα τηλέφωνα να δοκιμάζονται με όποια απόσταση διαχωρισμού θέλουν οι εταιρείες. Τα τηλέφωνα πρέπει να δοκιμάζονται με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται. Παιδιά και ενήλικες χρησιμοποιούν και μεταφέρουν τηλέφωνα πιεσμένα στο σώμα τους για ώρες κάθε μέρα. Χρειαζόμαστε ένα ισχυρό πρόγραμμα εποπτείας και συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένης της επιτήρησης των εκπομπών RF και των επιπτώσεων στην υγεία μετά την κυκλοφορία. Ήρθε η ώρα για μια νέα προσέγγιση στις δοκιμές κινητών τηλεφώνων, η οποία θα αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα σήμερα».
 
Η προσφυγή FOIA και ολόκληρη η απάντηση FOIA της FCC είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της EHT εδώ: https://ehtrust.org/environmental-health-trust-foia-project/.
 
Το Environmental Health Trust είναι μια μη κερδοσκοπική επιστημονική δεξαμενή σκέψης 501(c)3 που προωθεί ένα υγιέστερο περιβάλλον μέσω της έρευνας, της εκπαίδευσης και της πολιτικής. Το EHT διεξάγει έρευνα αιχμής σχετικά με τους περιβαλλοντικούς κινδύνους για την υγεία και συνεργάζεται με τις κοινότητες, τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, της εκπαίδευσης και τους φορείς χάραξης πολιτικής για την κατανόηση και τον μετριασμό αυτών των κινδύνων. Το Environmental Health Trust είχε μια ευνοϊκή απόφαση του Εφετείου των ΗΠΑ στην υπόθεσή του κατά της FCC. Οι επιστήμονες του EHT κατέθεσαν σε ακροάσεις της Γερουσίας το 2009 και σε ακρόαση του Κογκρέσου το 2008 για την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων - την τελευταία που πραγματοποιήθηκε ποτέ. Οι επιστήμονες του EHT συνέχισαν να δημοσιεύουν μελέτες σχετικά με τις επιπτώσεις της μη ιονίζουσας ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία και διοργάνωσαν πολυάριθμα εθνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια για το θέμα. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις της EHT έχουν υποβληθεί στο αρχείο της FCC ως κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ehtrust.org για περισσότερες πληροφορίες. 
 
Δικτυογραφία:
Environmental Health Trust Reveals Concealed FCC Cell Phone Tests Showing Human Radiation 'Exposure Limits Were Exceeded' - Truth Comes to Light
https://truthcomestolight.com/environmental-health-trust-reveals-concealed-fcc-cell-phone-tests-showing-human-radiation-exposure-limits-were-exceeded/




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια