Ο λοατκισμός ξεπαστρεύει τα δικαιώματα των γυναικών: Δικαστής στις ΗΠΑ έστειλε άντρα βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή δήλωσε...

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Ο λοατκισμός ξεπαστρεύει τα δικαιώματα των γυναικών: Δικαστής στις ΗΠΑ έστειλε άντρα βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή δήλωσε «γυναίκα»!
https://koukfamily.blogspot.com/2024/05/blog-post_4264.html
May 26th 2024, 17:00


Η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα άρχισε να παράγει παρανοϊκές δικαστικές αποφάσεις και να απειλεί άμεσα την κοινωνική επιβίωση της γυναίκας
 
Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης
 
Είναι ξεκάθαρη πραγματικότητα πλέον ότι το πρώτο και μεγαλύτερο θύμα του λοατκισμού είναι η γυναίκα και τα δικαιώματά της. Και ως προέκταση αυτής της πραγματικότητας, θυματοποιούνται και τα παιδιά. 
 
Στον «εμφύλιο» μετανεωτερικό πόλεμο μεταξύ λοατκισμού και νεοφεμινισμού, τα αφεντικά της Νέας Τάξης δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στο πρώτο. Διότι ο λοατκισμός έχει μαζικότερη δυνατότητα αλλοίωσης του ανθρώπου, σε σχέση με τον νεοφεμινισμό που αχρηστεύει κοινωνικά μόνο γυναίκες . Επομένως το «καταναλωτικό» κοινό είναι πολύ ευρύτερο για τα αφηγήματα του λοατκισμού. 
 
Αυτές οι δύο τάσεις μπορούν συνεργικά να μεγιστοποιήσουν την αποκτήνωση του ανθρώπου, αλλά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν για πολύ καιρό σε αρμονία. Νομοτελειακά η μία τάση θα «καταβροχθίσει» την άλλη και μόνο μία θα απομείνει κυρίαρχη. Εν προκειμένω, μόνο ο λοατκισμός θα ορίζει τις «θηλυκότητες» και τις «ταυτότητες» της κοινωνίας. Και αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. 
 
Μπροστά στα μάτια μας διεξάγεται ένας ανελέητος πόλεμος ενάντια στη γυναικεία φύση, τα χαρίσματά της, τα προνόμια της, ακόμα – ακόμα απειλείται και η ίδια η επιβίωσή της. Για παράδειγμα, ο ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστής, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μας ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να λέμε τη λέξη «γυναίκα», αλλά να λέμε «ο άνθρωπος με τη μήτρα», γιατί ενδέχεται να έχει κάποιος μήτρα που… δεν είναι γυναίκα. Η δε Πολιτεία ωθεί προς απαγόρευση τη λέξη «μητέρα», έκλεψε από τις γυναίκες τη μητρότητα (με το άθλιο νομοσχέδιο περί «γάμων») και προετοιμάζει τα πράγματα για να καθιερωθούν οι παρένθετες «κλωσσομηχανές». Στον γυναικείο αθλητισμό, εξακολουθούν εγχειρισμένοι άντρες που δηλώνουν «γυναίκες», να σαρώνουν πρωτιές εκμεταλλευόμενοι τα βιολογικά τους πλεονεκτήματα. 
 
Μία πρόσφατη είδηση που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και μας δείχνει σε τι εφιαλτική πραγματικότητα ωθείται το γυναικείο φύλο. Η Αμερικανίδα δικαστής Sarah Netburn, υπέρμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας και εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, έστειλε έναν καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή αυτοπροσδιορίστηκε ως… γυναίκα! 
 
Ο διεστραμμένος παιδεραστής ονομάζεται William McClain, έχει ύψος 1.90, έχει διατηρήσει τα γεννητικά όργανα του βιολογικού φύλου του και απλά άλλαξε το όνομά του σε July Justine Shelby, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να μεταβεί σε ανδρικές φυλακές. Και η δικαστής Sarah Netburn, προφανώς ταγμένη στην παρανοϊκή ιδεολογία του λοατκισμού, ικανοποίησε το αίτημα του βιαστή και τον έστειλε να εκτίσει την ποινή του δίπλα σε γυναίκες κρατούμενες! 
 
Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι αυτή την ελεεινή απόφαση την πήρε μια γυναίκα, που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν γυναίκες. Κι όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε για τις πραγματικές γυναίκες (τις κρατούμενες), αλλά για ένα καταδικασμένο γομάρι 2 μέτρων που «ρευστοποιήθηκε» προς το συμφέρον του. Δείγμα και αυτό της ακραίας πλύσης εγκεφάλου που προκαλεί ο λοατκισμός. 
 
O βιαστής ανηλίκων δήλωνε άντρας τον καιρό που έκανε τις φρικιαστικές πράξεις του (βρέθηκε ένοχος για βιασμό ενός 9χρονου αγοριού και ενός 17χρονου κοριτσιού), αλλά αντιμετωπίζοντας τη βεβαιότητα της φυλάκισης, άρχισε να αισθάνεται… γυναίκα. Η δε Sarah Netburn απεφάνθη ότι ο βιαστής παιδιών ήταν πλέον «νηφάλιος και απολύτως θηλυκός» όταν διατύπωσε το αίτημα να πάει σε γυναικείες φυλακές, ενώ βιολογικά είναι άντρας. 
 
Φανταστείτε να είστε κάποιος που έχει μια αδερφή, μια μητέρα, μια σύζυγο ή μια κόρη στη φυλακή και ένας δικαστής να αποφασίζει να στείλει δίπλα τους έναν κατά συρροήν βιαστή που το μόνο που έχει αλλάξει επάνω του είναι να κάνει γυναικείο το όνομά του. 
 
Η ιδεολογική διαστροφή μιας λειτουργού της δικαιοσύνης, παραβίασε το δικαίωμα στην ασφάλεια που έχουν εκατοντάδες φυλακισμένες γυναίκες, προκειμένου να κάνει το χατίρι σε ένα κτήνος. Μόνο και μόνο επειδή η ατζέντα που οικειοποιήθηκε το κτήνος υπερισχύει. Μόνο και μόνο επειδή η δικαστής υπηρετεί την προσωπική της ιδεοληψία, η οποία μετατρέπεται πλέον σε κρατικό και υπερεθνικό δόγμα. 
 
Ένα δόγμα σύμφωνα με το οποίο βιάζεις ως άντρας και τιμωρείσαι ως «γυναίκα». Είσαι άντρας και μεγαλώνεις ξένα παιδιά ως «γυναίκα», απολαμβάνεις επιδόματα μητρότητας ως «γυναίκα», αποφεύγεις τη στράτευση ως «γυναίκα», επιβάλλεις την παρουσία σου σε όλα τα μέσα ως «γυναίκα», καταπατάς τα δικαιώματα των γυναικών ως «γυναίκα», παραβιάζεις την ιδιωτικότητα των γυναικών ως «γυναίκα» (σε αποδυτήρια, δημόσιες τουαλέτες, καταστήματα κλπ). 
 
Τα πράγματα οδηγούνται έτσι ώστε ο κάθε ψυχανώμαλος άντρας που θα σφετερίζεται την ταμπέλα της «γυναίκας» ή του «ρευστού φύλλου», θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ατελείωτα «χαρέμια» από υποψήφια θύματα, γυναίκες απροστάτευτες δηλαδή που το ίδιο το κράτος τις οδηγεί στα δίχτυα των βιαστών. 
 
Όλα αποτέλεσμα μιας τυραννικής ψυχοπάθειας, μιας επιβαλλόμενης σατανοκίνητης ατζέντας που διαλύει όλα τα λογικά, τα φυσικά και τα νομικά όρια που εντός τους αναπτύχθηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός. 
 
Καιρός να καταλάβουν οι γυναίκες σε τι κιμαδομηχανή τις οδηγεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι πραγματικοί κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν είναι πολύ βαθύτεροι από ευτελείς αντιπερισπασμούς, όπως το αίτημα να καθιερωθεί ο όρος… «γυναικοκτονία» (λες και η γυναίκα είναι κάτι ξεχωριστό από τον άνθρωπο). Η προστασία της γυναίκας δεν θα επιτευχθεί με το να αποστασιοποιηθεί ακόμα περισσότερο από τον άντρα, αλλά με το να ξαναενωθεί μαζί του ως μία γροθιά στο σύστημα, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα και τη συμπληρωματικότητα των 2 βιολογικών φύλων. 
 
Γιατί εδώ μιλάμε πλέον για οντολογική εξαφάνιση της γυναίκας από το ίδιο το σύστημα.
 
πηγή

You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια