Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την προσβολή της Τουρκίας και τα παιδιά της Γάζας

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την προσβολή της Τουρκίας και τα παιδιά της Γάζας
https://koukfamily.blogspot.com/2024/05/blog-post_100.html
May 9th 2024, 10:00


Αχρείαστη η προσβολή της Τουρκίας ή αχρείαστος πρωθυπουργός; 
 

Όταν σε θεσμική συνάντηση υψίστου επιπέδου ο κ.Πρωθυπουργός περιορίζεται να χαρακτηρίσει ως "Αχρείαστη" την σοβαρότατη προσβολή σε θρησκευτικό μας μνημείο στην οποία προβαίνει η γείτονα χώρα, είναι σαφές ότι την Εξωτερική Πολιτική της Χώρας μας χειρίζεται ένας "αχρείαστος" πρωθυπουργός!
 

Στοιχειώδης αίσθηση Εθνικής Αξιοπρέπειας επιβάλει την ακύρωση της συνάντησης με τον Τούρκο Πρωθυπουργό ώστε να γίνει κατανοητή τόσο σε διμερές όσο και σε διεθνές επίπεδο το μέγεθος της Τουρκικής Προκλητικότητας, όταν μάλιστα υπάρχει και το προηγούμενο της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.
 
Ο Ελληνικός Λαός δεν αντέχει άλλους εξευτελισμούς αλλά ο Πρωθυπουργός δείχνει να αδιαφορεί. Τελικά για ποιων τα συμφέροντα ενδιαφέρεται;
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ
 
Πόσα νεκρά παιδιά θα απαιτηθούν για να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κυβέρνηση;
 
Με οδύνη παρακολουθούμε την συνεχιζόμενη τραγωδία του Παλαιστινιακού λαού. Απαιτείται η ανάληψη πρωτοβουλιών από την Ελλάδα και την ΕΕ στο πλαίσιο των δηλώσεων του ΓΓ/ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες για την αναγκαιότητα τερματισμού των εχθροπραξιών στην Λωρίδα της Γάζας-την μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή της ιστορίας. 
 
Η πατρίδα μας είχε πάντα μια ηθική και πνευματική κλίμακα αξιών και καμία κυβέρνηση δεν δικαιούται να την εξαφανίσει στο όνομα δήθεν «στρατηγικών συμμαχιών» και «σωστής πλευράς της ιστορίας». 
 
Οι Έλληνες δεν μπορούμε να παρακολουθούμε αδρανείς μια γενοκτονία αθώων αμάχων. Η αποσιώπηση των τραγικών συνθηκών ζωής 2.200.000 Παλαιστινίων, η εξαφάνιση των ευθυνών του Ισραήλ, η απόκρυψη όσων μαρτυρούν η UNRWA και οι διεθνείς οργανισμοί είναι συνενοχή. Πόσα νεκρά παιδιά θα απαιτηθούν για να ευαισθητοποιήσουν την ελληνική κυβέρνηση ώστε να καταγγείλει την υπέρμετρη αντίδραση του Ισραηλινού κράτους;
 
Για την χώρα μας, και με δεδομένη την συνεχιζόμενη για πενήντα έτη τουρκική κατοχή στην Κύπρο, θεωρούνται απολύτως επιβεβλημένα α) ο σεβασμός των αποφάσεων της Γενικής Συνελεύσεως και του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και β) ο σεβασμός των οργάνων των διεθνών Οργανισμών στο πρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ και του γενικού εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
 
Είναι επιβεβλημένο να σταματήσει η συνεχής και εξακολουθητική προσφυγοποίηση των Παλαιστινίων τόσο στην Λωρίδα της Γάζας όσο και στην Δυτική Όχθη και να ξεκινήσει επιτέλους η δρομολόγηση ενός χρονοδιαγράμματος για την δημιουργία παλαιστινιακού κράτους με προϋποθέσεις οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. 
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια