Ιράν: Η στιγμή της μεταφοράς των σορών του προέδρου Ραϊσί και του ΥΠΕΞ ...

Nonews-NEWS.com



Ιράν: Η στιγμή της μεταφοράς των σορών του προέδρου Ραϊσί και του ΥΠΕΞ ...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_520.html
May 20th 2024, 18:37





BINTEO...
Στην πόλη Ταμπρίζ μεταφέρθηκαν οι σοροί του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί, του υπουργού Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν και άλλων οκτώ ατόμων που πέθαναν κατά τη συντριβή του αεροπλάνου στο βορειοδυτικό Ιράν.


Τα... ιρανικά σωστικά συνεργεία ανέσυραν τις σορούς και τις μετέφεραν στην μεγαλούπολη στο βορειοδυτικό Ιράν, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου Πιρχοσεΐν Κουλιβάντ, ανακοινώνοντας το τέλος των επιχειρήσεων έρευνας στο σημείο του δυστυχήματος.










Σύμφωνα με την Ιρανική Ερυθρά Ημισέληνο, περισσότεροι από 2.000 διασώστες και εργαζόμενοι σε ανθρωπιστικές οργανώσεις συμμετείχαν στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών Αμπντολαχιάν.


Ο επικεφαλής της ανθρωπιστικής ομάδας, δήλωσε ότι δεν χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός ή βοήθεια από ξένες χώρες κατά τη διάρκεια της έρευνας.




Το ελικόπτερο χάθηκε την, Κυριακή, καθώς διέσχιζε ορεινή περιοχή μέσα σε πυκνή ομίχλη, καθώς ο πρόεδρος επέστρεφε από μια επίσκεψη στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν






Τα συντρίμμια βρέθηκαν στην ορεινή επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν, η οποία απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το χωριό Ταβίλ.







You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια