Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την άδικη σύλληψη του αστυνομικού φρουρού στον Πανάγιο Τάφο και για την αποστολή για την μεταφορά του Αγίου...

Koukfamily.blogspot.com

"Ενα Ελληνικό οικογενειακό ιστολόγιο με ευαισθησία σε κάθε τι ελληνικό"

Δελτία Τύπου της ΝΙΚΗΣ για την άδικη σύλληψη του αστυνομικού φρουρού στον Πανάγιο Τάφο και για την αποστολή για την μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα!
https://koukfamily.blogspot.com/2024/05/blog-post_6.html
May 6th 2024, 23:00


Η ΝΙΚΗ καταδικάζει τη βίαιη και άδικη σύλληψη του αστυνομικού φρουρού στον Πανάγιο Τάφο
 

Η ΝΙΚΗ καταδικάζει το βίαιο και άδικο περιστατικό σύλληψης σε βάρος του αστυνομικού φρουρού που έλαβε χώρα εντός του Παναγίου Τάφου.
 

Η βιαιότητα που επέδειξε η τοπική ισραηλινή αστυνομία προς τον αστυνομικό φρουρό του Έλληνα Πρόξενου στα Ιεροσόλυμα αποτελεί ανάρμοστη διπλωματικά ενέργεια.
 
Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών όφειλε να μην υποβαθμίσει το σοβαρό αυτό επεισόδιο αλλά να αντιδράσει άμεσα εκδίδοντας σαφή ανακοίνωση διαμαρτυρίας και δηλώνοντας ταυτόχρονα την απαρέγκλιτη θέση της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής υπέρ της προστασίας και διατήρησης κάθε κατοχυρωμένου δικαιώματος του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων
 
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 
 

Η ΝΙΚΗ στην αποστολή για την μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα! 
 
Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα με τη συμμετοχή του Βουλευτή της ΝΙΚΗΣ κ. Νικολάου Βρεττού. Η ΝΙΚΗ υπήρξε το μοναδικό κόμμα της Ελληνικής Βουλής που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στην αποστολή μεταφοράς του. Συγχαρητήρια στον κ. Βρεττό για την παρουσία του στην τελετή αφής και κάθε ευλογία σε αυτόν και την οικογένειά του!
 
Με εκτίμηση,

Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/Y0XZ65
Σχόλια