Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού - Πόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός...

Nonews-NEWS.com



Χαμός με τα εισιτήρια του τελικού - Πόσα θα πάρει ο Ολυμπιακός...
http://www.nonews-news.com/2024/05/blog-post_49.html
May 10th 2024, 13:15






Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τις νίκες του απέναντι στην Άστον Βίλα και μετά από ένα δεύτερο μαγικό βράδυ σφράγισε την παρουσία στον μεγάλο τελικό του Conference League την 29η του Μαΐου στην «OPAP Arena».

Όπως ήταν επόμενο, με το που κόπασαν λίγο οι πανηγυρισμοί για το ιστορικό αυτό επίτευγμα, πρώτη σκέψη των φιλάθλων...
των ερυθρολεύκων ήταν το πως θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών» στον μεγάλο αυτό τελικό, που γίνεται στην χώρα μας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε κάνει η UEFA, τα εισιτήρια που θα διατεθούν συνολικά για τις δύο ομάδες θα είναι 18 χιλ., με την κάθεμια να παίρνει από 9 χιλ. Φυσικά προτεραιότητα στην διάθεση αυτών των εισιτηρίων για τους Πειραιώτες θα έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας ενώ σύντομα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Συνολικά τα εισιτήρια που θα δοθούν για το παιχνίδι θα είναι 27.100, όμως τα 6.100 απ' αυτά θα πάνε στην UEFA για τις ανάγκες που έχει για τους χορηγούς της, τις ομοσπονδίες κλπ. ενώ τα υπόλοιπα 3 χιλ. θα διατεθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσω κλήρωσης, με την προθεσμία των αιτήσεων γι' αυτά όμως να έχει ήδη παρέλθει.

Κάπως έτσι ο μόνος τρόπος να υπάρξουν τυχόν επιπλέον εισιτήρια για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι αν υπάρξει επιστροφή εισιτηρίων, κάτι που δεν φαίνεται όμως ιδιαίτερα πιθανό.

Οι τιμές των εισιτηρίων

Όσον αφορά τώρα τις τιμές των εισιτηρίων που θα τεθούν προς διάθεση, αυτές είναι τεσσάρων επιπέδων. Στο πρώτο, στο Fans First, που είναι και το πιο οικονομικό, τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ κι αυτά είναι όλα κρατημένα για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Από κει και πέρα στο δεύτερο επίπεδο, δηλαδή στην κατηγορία 3 κοστίζουν 45 ευρώ, στην κατηγορία 2 85 ευρώ και στην κατηγορία 1 125 ευρώ.

Fans First: 25 ευρώ
Κατηγορία 3: 45 ευρώ
Κατηγορία 2: 85 ευρώ
Κατηγορία 1: 125 ευρώ






You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια