Ψάχνουν για δωρεάν κωδικούς Netflix...

Nonews-NEWS.com



Ψάχνουν για δωρεάν κωδικούς Netflix...
http://www.nonews-news.com/2024/05/netflix.html
May 9th 2024, 09:45






Τρόπους να ξεπεράσουν την απαγόρευση διαμοιρασμού των κωδικών αναζητούν οι θεατές του Netflix που δεν είναι συνδρομητές της υπηρεσίας...

Το Netflix έχει συνδέσει τους κωδικούς με το περιβάλλον του Wi-Fi και δεν μπορεί κάποιος που βρίσκεται εκτός αυτού να παρακολουθήσει το πρόγραμμα, εκτός και αν προβεί σε κάποιες ρυθμίσεις, όπως να δηλώσει πως ταξιδεύει.
Προκειμένου να καθοριστεί ποιος πρέπει και ποιος δεν πρέπει να έχει πρόσβαση σε έναν λογαριασμό, η υπηρεσία streaming βασίζεται σε κάτι που ονομάζεται "Σπίτι Netflix", το οποίο ορίζεται ως "μια συλλογή συσκευών, οι οποίες είναι συσχετισμένες με το Internet στην κύρια τοποθεσία όπου παρακολουθείτε Netflix." 
Μια τηλεόραση χρησιμοποιείται ως το κέντρο αυτού του νοικοκυριού, ενώ ένας συνδυασμός διευθύνσεων IP, αναγνωριστικών συσκευής και δραστηριότητας λογαριασμού χρησιμοποιείται για να καθοριστεί ποιος πρέπει να είναι μέλος του.

Αυτό σημαίνει ότι η κύρια τηλεόραση που χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε το Netflix, καθώς και όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο, θεωρούνται ως ένα νοικοκυριό. Ενώ μπορείτε να ορίσετε χειροκίνητα την τηλεόρασή σας ως κύρια συσκευή για το νοικοκυριό σας, δεν μπορείτε να προσθέσετε άλλες συσκευές ή χρήστες σε αυτό το νοικοκυριό. 
Μπορεί να ακούγεται αδύνατο να παρακάμψετε αυτού του είδους τη ρύθμιση, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.





You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/GMxWxp
Σχόλια