Adobe Photoshop Lightroom 6.6 fo Mac OS







Adobe Photoshop Lightroom CC
Αποτυπώστε το πλήρες φάσμα του φωτός. Δημιουργήστε εκπληκτικές εικόνες από δύσκολες σκηνές υψηλής αντίθεσης. Η νέα συγχώνευση HDR σάς επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με διαφορετικές ρυθμίσεις έκθεσης σε μια εικόνα υψηλής δυναμικής εμβέλειας.

Advanced Healing Brush
Μην αφήνετε τα σημάδια σκόνης, τα σπυράκια ή άλλες παρεκτροπές και ελαττώματα να σας εμποδίζουν. Με το Advanced Healing Brush στο Adobe Photoshop Lightroom, μπορείτε όχι μόνο να αλλάξετε το μέγεθος της βούρτσας αλλά και να το μετακινήσετε σε ακριβείς διαδρομές. Τα ανεπιθύμητα στοιχεία της σκηνής - ακόμα και εκείνα με ακανόνιστα σχήματα όπως τα νήματα - απλά εξαφανίζονται.

Όρθιος
Ευθυγραμμίστε τις κεκλιμένες εικόνες με ένα μόνο κλικ. Το νέο εργαλείο Upright αναλύει εικόνες και ανιχνεύει λοξές οριζόντιες και κάθετες γραμμές, ακόμα και ισοπέδωση όπου ο ορίζοντας είναι κρυμμένος.

Radial Gradient
Δώστε έμφαση σε σημαντικά τμήματα της εικόνας σας με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο. Το εργαλείο Radial Gradient σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εφέ εκτός έγχρωμου εικονοστοιχείου ή πολλαπλά σημεία με βινιέτα μέσα σε μία εικόνα.

Έξυπνες προεπισκοπήσεις
Εργαστείτε εύκολα με εικόνες χωρίς να μεταφέρετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη σας μαζί σας. Απλά δημιουργήστε μικρότερα αρχεία stand-in των εικόνων πλήρους μεγέθους. Οποιεσδήποτε προσαρμογές ή προσθήκες μεταδεδομένων που κάνετε σε αυτά τα αρχεία θα εφαρμοστούν αυτόματα στα πρωτότυπα.
και mauch περισσότερα ..







Επεξεργαστής Intel με υποστήριξη 64-bit *
Το Mac OS X v10.10 (Yosemite), το Mac OS X v10.11 (El Capitan) ή το MacOS v10.12 (Sierra)
2 GB μνήμης RAM (συνιστάται 8 GB)
Οθόνη 1024 x 768
1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB αποκλειστικού VRAM προτείνεται για μεγάλες οθόνες υψηλής ανάλυσης, όπως οθόνες ανάλυσης 4K και 5K.
2 GB διαθέσιμου χώρου στο σκληρό δίσκο (δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε τόμο που χρησιμοποιεί ένα σύστημα αρχείων ευαίσθητο σε πεζά ή σε αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης flash)











http://linkshrink.net/7QoMHN
http://linkshrink.net/7RYkC3
http://linkshrink.net/79jCJu
Σχόλια