ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ



ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

Η τελευταία ήττα της Χαζαρικής Μαφίας είναι τώρα ορατή στον ορίζοντα καθώς το παγκόσμιο πλέγμα που ελέγχει, συνεχίζει να καταρρέει. Αυτό παρατηρείται πιο πρόσφατα με δραματικά πολιτικά γεγονότα στην Ιταλία, την Ιαπωνία, την Κορέα και τις ΗΠΑ. Σύντομα θα δούμε και αλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ισραήλ, όπως συμφωνούν πολλαπλές πηγές.

Τα μεγαλύτερα νέα την περασμένη εβδομάδα ήταν η ανακοίνωση μιας προγραμματισμένης συνάντησης κορυφής μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Βόρειο-Κορεάτη ηγέτη Kim Jong-un. Στην πραγματικότητα, οι δύο ηγέτες έχουν ήδη συναντηθεί μυστικά τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Η δημόσια ανακοίνωση απλά σημαίνει ότι έχει επιτευχθεί συνολική συμφωνία για την επανένωση της Κορεατικής Χερσονήσου. Η συμφωνία, η οποία πιθανότατα θα κερδίσει το βραβείο Νόμπελ για το Τραμπ, καθώς και τον πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping, θα εξασφαλίσει ότι στρατός των ΗΠΑ δεν θα μετακινηθεί βόρεια του 38ου παραλλήλου σε μια ενοποιημένη Κορέα.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, τα λευκά καπέλα συνεχίζουν να κερδίζουν σε όλα τα μέτωπα. Το μεγαλύτερο σημάδι την περασμένη εβδομάδα ήταν η παραίτηση του πρώην Διευθύνοντος Συμβούλου της Goldman Sachs Gary Cohn από επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Trump. "Ο Λευκός Οίκος είναι πλέον καθαρός από την Goldman Sachs.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, εν τω μεταξύ, οι πηγές του Πενταγώνου λένε τώρα ότι «το βρετανικό βασιλικό δίκτυο παιδεραστίας στο Buckingham και το Westminster μπορεί να συνδέεται με τις δωρεές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και του Καναδά στο Ίδρυμα Κλίντον υπό την καθοδήγηση της βασίλισσας.

Η αλλαγή καθεστώτος έχει ήδη αρχίσει στην Ιταλία, όπου τα κόμματα τα ενάντια προς την ΕΕ κέρδισαν την πλειοψηφία στις εκλογές της περασμένης εβδομάδας. Η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει μερικούς μήνες, ωστόσο, καθώς διεκπεραιώνονται διεξοδικές διαπραγματεύσεις τόσο στο κοινοβούλιο όσο και στις μυστικές κοινωνίες.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη κίνηση εναντίον της κυβέρνησης σκλάβων του Rothschild, του Εμμανουήλ Μακρόν στη Γαλλία, όπου ιδρύθηκε ένα εθνικό μεταβατικό συμβούλιο για να αντικαταστήσει το καθεστώς.

Ο Eric Fiorile του Συμβουλίου έστειλε ένα μήνυμα στους ανθρώπους του κόσμου που αναφέρει εν μέρει: «Θα σας μιλήσω για την πραγματική Γαλλία και όχι για τη Γαλλία που σας δείχνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που είναι ίσως τόσο διεφθαρμένα όσο και τα δικά μας.... Ζούμε υπό μια απόλυτη δικτατορία. Κανείς δεν είναι ασφαλής στο σπίτι του. Οι πολιτικοί μας μπορούν τώρα να συλλαμβάνουν τον οποιονδήποτε χωρίς ένταλμα σύλληψης και για οποιονδήποτε λόγο. Μπορούν να αναζητήσουν και να πάρουν ό, τι θέλουν από τα σπίτια των πολιτών. Μπορούν να θέσουν κάποιον υπό κράτηση χωρίς εξηγήσεις. Το Συμβούλιο, το οποίο συγκεντρώνει ισχυρή υποστήριξη, απευθύνει έκκληση για βοήθεια από τους λαούς του κόσμου.

Και στη Γερμανία, το παλιό καθεστώς γύρω από την Άνγκελα Μέρκελ με το ζόρι στέκεται στην εξουσία. Ωστόσο, οι πηγές της CIA λένε ότι πρέπει να γίνει σε όλους γνωστό πως είναι κόρη του Χίτλερ και διαβεβαιώνουν ότι το καθεστώς της είναι καταδικασμένο.

Το τελευταίο ντόμινο που θα πέσει, όμως, θα είναι το Ισραήλ. Εδώ, η ισραηλινή αστυνομία επικεντρώνεται στον σατανικό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, φαινομενικά για σκάνδαλο διαφθοράς. Ωστόσο, ο Νετανιάχου είναι μαζικός δολοφόνος και ένας από τους αρχιτέκτονες της πυρηνικής επίθεσης και του τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, κατά της Ιαπωνίας. Ο Νετανιάχου προσκολλάται απελπισμένα στην εξουσία γιατί γνωρίζει ότι η ζωή του εξαρτάται από αυτό. Μόλις αφαιρεθεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του σατανιστές, ο εβραϊκός λαός θα απελευθερωθεί από κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια Βαβυλωνιακής δουλείας.

Ως συνήθως, υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε ακόμα να γράψουμε, αλλά αρκεί να πούμε ότι μυστικές διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στην απελευθέρωση της ανθρωπότητας συνεχίζονται με τη συμμετοχή της Ρωσίας, του Ιράν, της Κίνας και του Αμερικανικού στρατού. Επομένως, είναι πλέον θέμα χρόνου να έχουμε μαζικές συλλήψεις και δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου, καθώς ένα ιωβηλαίο και ένα νέο αξιόλογο πολιτικό και οικονομικό σύστημα που θα ελέγχεται από και για τον λαό.

B. Fulford
Μτφρ: Γ.Βουδούρης 2018-03-12


ΠΗΓΗ
Σχόλια