Και ας μην έχεις account, τώρα είναι ελεύθερο για χρήση το ChatGPT!

Σχέδια περαιτέρω επέκτασης εφαρμόζει η OpenAI και για αυτό πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα στραγηγική της, σε ότι έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα εργαλεί


Σχέδια περαιτέρω επέκτασης εφαρμόζει η OpenAI και για αυτό πρόσφατα ανακοίνωσε τη νέα στραγηγική της, σε ότι έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα εργαλείων AI. Για αυτό και απο εδώ στο εξής θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT απολύτως “ελεύθερα” χωρίς να απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το ChatGPT σε 185 χώρες σε εβδομαδιαία βάση και η εταιρεία ελπίζει ότι η άρση της απαίτησης για δημιουργία λογαριασμού, θα καταφέρει να πείσει ακόμη περισσότερους ανθρώπους για να πάρουν μια γεύση από το chatbot της.

Μην ξεχνάτε ότι από προεπιλογή, η OpenAI χρησιμοποιεί την εισαγωγή δεδομένω στο ChatGPT για να βελτιώσει τα μοντέλα του για όλους. Εάν δεν επιθυμείτε να καταγράφει την αλληλεπίδρασή σας με το chatbot, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε μέσω των “Ρυθμίσεων” – ακόμα και χωρίς λογαριασμό. Εάν αποφασίσετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό κάποια στιγμή, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε και να ελέγξετε το ιστορικό συνομιλιών σας, να μοιραστείτε συνομιλίες, καθώς και να ξεκλειδώσετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως φωνητικές συνομιλίες και προσαρμοσμένες οδηγίες.

Η OpenAI λέει ότι εισάγει επίσης “πρόσθετες διασφαλίσεις περιεχομένου”, όπως ο αποκλεισμός προτροπών και γενεών “σε ένα ευρύτερο φάσμα κατηγοριών”, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία.

Σχόλια