Η αφαίρεση των ελληνικών εδαφών άρχισε! Ελληνικέ Λαέ, ξύπνα!

Μεταφέρουμε εδώ από άλλο blog την είδηση, ότι στη Γερμανία δημοσιεύθηκε Χάρτης της Ελλάδος, από τον οποίον λείπουν τά νησιά του Αιγαίου! Τα νησιά της περιοχής εμφανίζονται ως έδαφος της Τουρκίας! Τελικά μήπως η οικονομική κρίσις προκλήθηκε για να περάσουν απαρατήρτητες αυτές οι ....διορθώσεις, που αναφέρονται σε ζητήματα εδαφικής εθνικής κυριαρχίας; Από τη μιά η Θράκη, από την άλλη ιο Αιγαίο! Όσοι προσπαθούν να εμφυτεύσουν σπέρματα εθνικής αυτοσυνειδησίας, όπως η κυρια Χαρά Νικοπούλου στο Μεγάλο Δέρειο, εξαφανίζονται! Όσοι εξυπηρετούν μή εθνικά συμφέροντα, όπως οι κυρίες Ρεπούση χθές και Δραγώνα σήμερα, προστατεύονται! Η Κυρία Διαμαντοπούλου επιτιμά την Νικοπούλου και καλύπτει την κα Δραγώνα! Αλλά καί η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου χθές εκάλυπτε την κα Ρεπούση! Ώστε λοιπόν κάτι δεν πάει καλά στον τόπο μας. Η Ελλάδα ακρωτηριάζεται, βυθίζεται, καταστρέφεται! Οι Πολιτικοί μας ....κτενίζονται! Αγωνίζονται πως θα ενοχοποιήσουν ο ένας τον άλλο για χρηματισμό ενώ είναι σχεδόν βέβαιο, ότι οι περισσότερες πολιτικές παρατάξεις έχουν πάρει το..... μερίδιό τους!
______Από την ἀλλη πλευρά τόσο τό ΠΑΣΟΚ όσο καί Η Νέα Δημοκρατία ως Κόμματα ἐχουν προεισπράξει το μερίδιό τους από τον Κρατικό Προϋπολογισμό μέχρι το έτος 2016!

_______Το κλέψιμο λοιπόν πάει καλά! Με τη διαφορά ότι οι εντός των τειχών κλέβουν χρήμα, οι εκτός τών τειχῶν κλέβουν εδάφη, δηλ μειώνουν την εδαφική μας κυριαρχία!

______Κάπως ἐτσι ήσαν τά πράγματα καί στο Βυζάντιο: οι Άρχοντες του Λαού γλεντούσαν και οι Τούρκοι Κατακτητές έμπαιναν στην Πόλη!

______Ελληνικέ Λαέ, ξύπνα! Η Χώρα χάνεται! Άφησε πιά το λήθαργο! Όσους, ή σχεδόν όσους, βάλαμε να φυλάνε Θερμοπύλες, ξέχασαν το ρόλο τους! Έγιναν πειθήνια όργανα ξένων συμφερόντων! Η υπόθεση της SIEMENS το απέδειξε περίτρανα! Παίρνουν εντολές από ξένα κέντρα αποφάσεων. Και καλοπληρώνονται! Παίρνουν τη μίζα τους! Γι' αυτό στις ημέρες μας ξαναζούμε το λεχθέν: "των οικιών υμών εμπιμπραμένων, υμείς άδετε!" δηλ. ενώ καίγονται τα σπίτια σας εσείς τραγουδάτε! ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΞΥΠΝΑ!

+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Σχόλια