Οι Αλβανοί νούμερο 1 εγκληματίες στην Ελλάδα. Η ελληνική δικαιοσύνη τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να σκοτώσουν!

Άγρια καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ Αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και Αλβανών διακινητών ναρκωτικών σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κόνιτσα.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντοπίστηκαν τους δράστες να μεταφέρουν με κλεμμένο από το Αγρίνιο αυτοκίνητο, έξι σάκους με περίπου 125 κιλά κάνναβης. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τους Αλβανούς να σταματήσουν, ωστόσο εκείνοι απάντησαν με ριπές από Καλάσνικοφ και ακολούθησε καταδίωξη.
Στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο Αλβανοί και κινούνταν προς τη Σαμαρίνα. Κοντά στην Αγία Παρασκευή Κόνιτσας, έγινε μπλόκο από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ο οδηγός συνελήφθη και ο συνοδηγός διέφυγε τρέχοντας προς δασώδη περιοχή, πυροβολώντας με Καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών. Ένα ακόμη Καλάσνικοφ, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με είκοσι σφαίρες στο γεμιστήρα και μία στη θαλάμη, έτοιμο προς χρήση.
 Ο Αλβανός που συνελήφθη, είχε συλληφθεί παλιότερα στη Σαλαμίνα για διακίνηση ναρκωτικών και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας