Η «Ομάδα Ε» κατέρριψε τα 2 τουρκικά αεροσκάφη RF-4E με την βοήθεια του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ !!!

Προχθές, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδωσε την εξής είδηση: 
Δύο τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα RF-4E πετούσαν στην περιοχή Akçadağ, 90 μίλια βόρεια με τα σύνορα με τη Συρία, με μυστική αποστολή πολεμικές επιχειρήσεις εντός Συριακών εδάφων... όταν ξαφνικά... 
Μία απότομη Εκτυφλωτική Φωτοδέσμη πλάσματος, εξέπεμψε από την Συρία, σχίζοντας τον ουρανό, έκοψε σε κομμάτια τα δύο αεροσκάφη λιώνοντας τα στον αέρα! Και οι 4 πιλότοι των τετραθέσιων μαχητικών RF-4E σκοτώθηκαν επί τόπου! 
Το 2012 η Συρία είχε καταρρίψει ένα τουρκικό RF-4E πάνω από τη Μεσόγειο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 

Το μυστικό αυτό όπλο, δεν είναι τίποτα άλλο από το θρυλικό «ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ» !!! 
Ένα μεγάλο Ενεργειακό κανόνι που εκπέμπει μία Πανίσχυρη Φωτοδέσμη Πλάσματος ικανή να καταστρέψει στη στιγμή και το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου. 
Το εφήυρε ο Γεώργιος Γκιόλβας, επιστήμονας Μηχανολόγος και πυρηνικός φυσικός, ένα από τα πιό σπουδαία μέλη που απάρτιζαν την μυστική «Ομάδα Ε», ήδη από την δεκαετία του 1970. 
Μετά από δυσάρεστες περιπέτειες για την μελλοντική τύχη του ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ και με οριστική ομόφωνη απόφαση των «Ε», ο Γεώργιος Γκιόλβας το παρέδωσε στην Ρωσική πολεμική βιομηχανία, όχι για να το πουλήσει αλλά για να το προστατέψει από τους προδότες πολιτικούς που κυβερνούν και ξεπουλούν μέχρι σήμερα την Ελλάδα μας. Να το χρησιμοποιούν για την άμυνα τους, αυτών και όλων των Ορθοδόξων λαών, συγγενών των Ελλήνων. Και με τελικό όρο, στους έσχατους καιρούς, το ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επέλαση του Ξανθού Γένους, την καταστροφή και διαμελισμό της Τουρκίας, την παράδοση της Βασιλεύουσας (της Κωνσταντινούπολης) στους Έλληνες και την αναλαμπή του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος και της Ορθοδοξίας απανταχού της Γης. 

Ζούμε τους Έσχατους Καιρούς... 

Συμπληρωματικές γνώσεις για το ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ και άλλα: 
http://goo.gl/YnL59d 
Πηγές: Ομάδα «Ε» Εφευρετών, Ασάνα ΙΗ Αχάνα.

http://www.zougla.gr
Σχόλια