ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/ceb2ceb1ceb3ceb3ceb5cebbceb7cf83-cebcceb1cf81ceb9cebdceb1cebaceb7cf831.jpg?w=750&h=450ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΜAΤΑ…
ΤΟΝ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ «ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΙΜΙΤΖΟΓΛΟΥ
Οι διαρροές του Ολυμπιακού περί δυσαρέσκειας εναντίον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του δικαστικού κόσμου. Μια αντίδραση πρωτοφανής στα δικαστικά χρονικά, αφού για πρώτη φορά οι δικαστές βγάζουν ανακοίνωση στήριξης κάποιου μέλους τους, το οποίο δέχεται πιέσεις από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα κι επί του προκειμένου από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ
Σύμφωνα με όσα έλεγαν χτες πολλοί συνάδελφοι σε δημοσιογραφικούς κύκλους, η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων επί της ουσίας βάζει τέλος στην άτυπη ασυλία του εφοπλιστή… Μάλιστα η ανακοίνωση μιλά για στοχευμένες – μέσω αναφορών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο – μεθοδεύσεις δημοσιοποίησης αβάσιμης κριτικής, σχετικά με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Επί της ουσίας οι δικαστές μιλάνε για εκβιαστικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται από κύκλους γύρω από τον εφοπλιστή, ώστε να επηρεάσουν την κρίση των λειτουργών της ελληνικής δικαιοσύνης.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

hellasforce
Σχόλια