ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ - Τα άπλυτα της Τουρκίας στη φόρα έβγαλε η Βαγδάτη - Έχει φώτο με το γιο Ερντογάν

https://cdn.rt.com/files/2015.12/thumbnail/567c2873c361880a3c8b4576.jpgΣτρατής Μαζίδης

Πλήθος εχθρών αρχίζει να αποκτά η Αγκυρα στην ευρύτερη γειτονιά της λόγω των νεο-οθωμανικών ονειρώξεων του προέδρου της Ταγίπ Ερντογάν και του αφοσιωμένου του πρωθυπουργού Νταβούτογλου.

Οι τρομοκράτες διασχίζουν ελεύθερα τα τουρκικά σύνορα και με την Άγκυρα να παρέχει μαχητές κι υλικοτεχνική υποστήριξη, δήλωσε ο Καρίμ αλ-Νούρι, στρατιωτικός εκπρόσωπος της ιρακινής πολιτοφυλακής στο RT, επικαλούμενος "κρυστάλλινα" ως προς την καθαρότητά τους, αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από κρατούμενους και στο πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με τον Καρίμ αλ-Νούρι, εκπρόσωπο της οργάνωσης Badr, μία από τα πιο γνωστές σιίτικες πολιτοφύλακες στο Ιράκ, οι δυνάμεις τους ήταν σε θέση να εξασφαλίσουν επαρκή δεδομένα από τα σώματα των νεκρών τρομοκρατών της ISIS που εμπλέκουν άμεσα την Τουρκίαμε το ισλαμικό κράτος.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι οι τρομοκράτες συνηθίζουν να καταστρέφουν σχολαστικά τυχόν αποδεικτικά στοιχεία καίγοντας τα πτώματα νεκρών τζιχαντιστών μαζί με τυχόν ηλεκτρονικές συσκευές που φέρουν. Ωστόσο σιίτες πολιτοφύλακες ήταν σε θέση να εξασφαλίσουν μερικά σκληρά στοιχεία-ντοκουμέντα.

«Πρόσφατα βρήκαμε μερικά από τα τηλέφωνά τους που έχουν τα μηνύματα των εντολών, τις συντεταγμένες τους και τα δεδομένα σχετικά με την κυκλοφορία των ανθρώπων τους» είπε Νούρι στο RT και συνεχίζει:

«Το πρόβλημα της ISIL δεν εμφανίστηκε από το πουθενά, υπάρχει κάποιος που τους επιτρέπει να διασχίζουν τα σύνορα ελεύθερα ... Θέλω το κοινό να γνωρίζει το βαθμό στον οποίο η Τουρκία υποστηρίζει ανοιχτά την ISIS»



Μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων που ο Νούρι ισχυρίζεται ότι είναι πλέον στην κατοχή των ιρακινών μυστικών είναι φωτογραφίες που δείχνουν το γιο του Προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν σε επιχειρηματική δραστηριότητα με τους εκπροσώπους ISIS.

"Έχουμε φωτογραφικό υλικό και σχόλια για το γιο του Ερντογάν, το υλικό, όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της ISIS. Δεν υπάρχει τίποτα που να έχει κατασκευαστεί στην περίπτωση αυτή, δεν υπάρχει Photoshop. Αυτά τα πλάνα είναι πραγματικά. Είχαν γίνει δημόσια από τους ίδιους τους διοικητές της ISIS"

Ο Νούρι εκτιμά ότι σύντομα θα μπορούν να δοθούν ακόμη και ηχογραφημένοι διάλογοι στη δημοσιότητα ενώ αναφέρει πως η Τουρκία εκτός του ότι περιθάλπτει τους ισλαμιστές σε περίπτωση τραυματισμού τους, παρέχει επίσης και ασφαλή καταφύγια όταν χρειάζεται.

Ο ιρακινός αξιωματούχος κάνει λόγο για μεγάλο βαθμό εμπλοκής της ΜΙΤ αλλά και υλικοτεχνικής στήριξης της ISIL από την Τουρκία.


freepen.gr 
Σχόλια