Με μικρή διαφορά η υπεροχή Χατζηνικολάου...

...στα δελτία των 8... Οροφή για το πολιτικό δελτίο του ΣΚΑΙ... Σε άνοδο το ανθρωποκεντρικό του STAR...

Εξαιρετικά μικρές είναι οι αποστάσεις που χωρίζουν το ένα δελτίο από το άλλο στη ζώνη των 8, διότι...

ανεξαρτήτου ζώνης η υπεροχή του ALPHA είναι εντυπωσιακή!

Στη ζώνη των 8 λοιπόν το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 υπερέχει του ανταγωνισμού κατά το μήνα Νοέμβριο και από Δευτέρα έως Παρασκευή, μόλις 1 μονάδα από τον ΣΚΑΙ και 2 από το STAR. Η απόσταση μεγαλώνει ελάχιστα για τον ίδιο μήνα εάν προστεθούν και τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Έτσι από Δευτέρα έως Κυριακή η διαφορά του ΑΝΤ1 από τον ΣΚΑΙ αυξάνεται λίγα δεκαδικά και υπολογίζεται ότι θα κλείσει περίπου στη μιάμιση μονάδα και στις δυόμιση με τρεις μονάδες από το STAR.

Νικητής θα είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου (αφού προσμετρηθεί και η σημερινή ημέρα), με ένα ποσοστό που όπως όλα δείχνουν θα κυμαίνεται πέριξ του μέσου όρου του καναλιού. Στη δεύτερη θέση θα βρεθεί ο ΣΚΑΙ, με ένα ποσοστό όμως ελαφρώς χαμηλότερο από το μέσο όρο του. Ενώ στην τρίτη θέση το δελτίο ειδήσεων του STAR, με ένα ποσοστό καλύτερο του μέσου όρου του σταθμού.

Συμπερασματικά λοιπόν η Μάρα Ζαχαρέα επιμένοντας σε ένα δελτίο περισσότερο κοινωνικό και λιγότερο πολιτικό καταφέρνει να διατηρεί το STAR στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, χωρίς το κανάλι να διαθέτει καμία άλλη ενημερωτική ζώνη. Ενώ ο ΣΚΑΙ με την Εύα Αντωνοπούλου τις περισσότερες ημέρες του μήνα και παρά την έντονη πολιτική επικαιρότητα, αλλά και το ενημερωτικό περιβάλλον του σταθμου, δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, όπως στο ψυχαγωγικό του κομμάτι. Αντίστοιχα ο Νίκος Χατζηνικολάου κράτησε τις δυνάμεις του, αναζητώντας την ισορροπία μεταξύ πολιτικού και ανθρωποκεντρικού δελτίου...


enimerosi24.gr
Σχόλια