Αντικαθιστώντας τον πληθυσμό (ΚΑΙ) στο Άφριν …




.

Συμμορίες από Γκούτα και Ντούμα εγκαταστάθηκαν στο Άφριν

Ομάδες συμμοριτών που έφυγαν από Γκούτα και Ντούμα εγκαταστάθηκαν σε στρατόπεδο που έστησε η AFAD(σχ.: Η αντίστοιχη τουρκική ΕΜΑΚ). Το πρακτορείο Μεσοποταμία φωτογράφησε το στρατόπεδο που στήθηκε για τις συμμορίες εκείνες.

Το τουρκικό κράτος στα πλαίσια της πολιτικής του να διώξει τους Κούρδους από το Άφριν, εγκαθιστά στην περιοχή μεγάλο αριθμό από αυτές τις ομάδες των συμμοριτών.

Επιταχύνεται πια η εγκατάσταση στο Άφριν συμμοριών που έφυγαν από Γκούτα, Ντούμα και Ιντλίμπ. Αναφέρεται πως κοντά στο χωριό Ντερ Μπαλούτ που βρίσκεται μεταξύ Αφριν και Τζιντιρέσε, στήθηκε στρατόπεδο χιλιάδων ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει τις ομάδες των συμμοριών.

Στο στρατόπεδο που στήθηκε από την AFAD, καταρχήν εγκαταστάθηκαν σαλαφίτικες ομάδες του OSO που ήρθαν μαζί με τις οικογένειες τους, από τις περιοχές Γκούτα και Ντούμα, ενώ οι μεταφορά συνεχίζεται και τώρα.

Αναφέρεται πως θα στηθούν και άλλα στρατόπεδα, ενώ το στρατόπεδο κοντά στο Ντερ Μπαλούτ φωτογραφήθηκε από το πρακτορείο Μεσοποταμία. Στις φωτογραφίες διακρίνεται πως έχουν στηθεί ήδη σκηνές και οι εργασίες συνεχίζονται.



https://anfturkce.net/rojava-surIye/guta-ve-duma-daki-ceteler-efrin-e-yerlestirildi-106715

19/4/2018

Σχ: Η Τουρκία θα κουβαλήσει όλα τα ¨μπάζα¨ τους ισλαμιστές που επί τόσα χρόνια στηρίζει και μετά από 2-3 χρόνια με αλλαγμένη στην περιοχή την δημογραφία, μπορεί να στήσει και κανένα δημοψήφισμα των ¨κατοίκων του Άφριν¨σχετικά με το ¨μέλλον¨της περιοχής.

Η Τουρκία σε αυτά είναι μάστορας!

Τα ίδια δεν κάνει μήπως και στα κατεχόμενα στην Κύπρο; Οι Τουρκοκύπριοι μεταναστεύουν και αυξάνονται συνεχώς οι έποικοι…

Πηγή: ΤourkikaΝea
Σχόλια