Προσαρμοσμένη Αναζήτηση

Ανώνυμος: Παράξενα γεγονότα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο! (Δεκέμβριος 2019).





Ο ανώνυμος είναι η πιο γνωστή ομάδα "hacktivist" στον κόσμο. Η ανεπίσημη φύση της ομάδας καθιστά δύσκολο τον καθορισμό των μηχανικών της. Στη συνέχεια, χωρίς μια επίσημη οργανωτική ιεραρχία, είναι δύσκολο να εξηγήσουμε το Anonymous στο ευρύ κοινό και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω την ιστορία της ομάδας και θα προσφέρω κάποια σαφήνεια για το τι είναι παρεξηγημένο γι 'αυτά.



Ο «Hacktivist» είναι ένα πορτραίτο του «χάκερ» και του «ακτιβιστή». Όταν οι άνθρωποι έχουν τεχνικές δεξιότητες, έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο και κατανοούν πώς λειτουργούν οι υποδομές δικτύου και οι διακομιστές, μπορεί να είναι δελεαστικό να τεθεί αυτή η γνώση σε κάποια επίδραση στον κόσμο. Το "ακτιβιστικό" μέρος του "hacktivist" σημαίνει ότι δεν κάνουν το hacking και το ράγισμα χωρίς αιτία.
Οι διάφοροι άνθρωποι πίσω από τον Ανώνυμο σε όλο τον κόσμο είναι ενωμένοι με την πεποίθηση ότι οι εταιρείες και οι οργανώσεις που θεωρούν ότι είναι διεφθαρμένες θα πρέπει να επιτεθούν. Αν είστε διαχειριστής ενός δικτύου που δεν έχει λόγο να αποτελεί στόχο κοινωνικών ακτιβιστών, το δίκτυό σας και οι διακομιστές σας είναι απίθανο να γίνουν στόχος για τους Anonymous.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε την αύξηση στο ρύθμο των μετεωριτών που πέφτουν στον πλανήτη.



Στο επόμενο βίντεο θα δείτε πως η τεχνολογία 5G που χρησιμοποιείται στη νέα γενιά κινητών επηρρεάζει την ανθρώπινη υγεία.Επίσης θα δείτε πως αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιείται στο στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: