Η αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στις ΗΠΑ κλονίζει τη Wall Street

Η αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στις ΗΠΑ κλονίζει τη Wall Street REUTERS/BRENDAN MCDERMID Η αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στις ΗΠΑ τρόμαξε τους επενδυτές και κοκκίνησε τα ταμπλό στη Wall Street, με τον Dow Jones να χάνει πάνω από 250 μονάδες και τον S&P 500 να κάνει βουτιά 1%. Σημαντικές απώλειες και για τον τεχνολογικό Nasdaq. Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, οι αμερικανικές αρχές αναμένεται εντός της ημέρας ναεπιβεβαιώσουν και τρίτο κρούσμα στις ΗΠΑ, ενώ ενωρίτερα είχαν ανακοινώσει το δεύτερο. Η είδηση επισκίασε τις αμερικανικές μετοχές, που δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ανοδικό momentum σε Ευρώπη και Ασία. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τα χρηματιστήρια πήραν τη ρεβάνς έπειτα από το καθοδικό σερί των τεσσάρων προηγουμένων συνεδριάσεων, με τον πανευρωπαϊκό STOXX 600 να ενισχύεται 0,85%. Κέρδη άνω της μίας ποσοστιαίας μονάδας σε Φραγκφούρτη, Λονδίνο και Μιλάνο κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας. Ο γερμανικός DAX ενισχύθηκε 1,41% και ο FTSE 100 του Λονδίνου έκλεισε με άνοδο 1,04%. Άνοδος 0,88% για τον CAC 40 στο Χρηματιστήριο του Παρισιού. naftemporiki.gr


REUTERS/BRENDAN MCDERMID


Η αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων στις ΗΠΑ τρόμαξε τους επενδυτές και κοκκίνησε τα ταμπλό στη Wall Street, με τον Dow Jones να χάνει πάνω από 250 μονάδες και τον S&P 500 να κάνει βουτιά 1%. Σημαντικές απώλειες και για τον τεχνολογικό Nasdaq.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg, οι αμερικανικές αρχές αναμένεται εντός της ημέρας ναεπιβεβαιώσουν και τρίτο κρούσμα στις ΗΠΑ, ενώ ενωρίτερα είχαν ανακοινώσει το δεύτερο. Η είδηση επισκίασε τις αμερικανικές μετοχές, που δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ανοδικό momentum σε Ευρώπη και Ασία.



Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τα χρηματιστήρια πήραν τη ρεβάνς έπειτα από το καθοδικό σερί των τεσσάρων προηγουμένων συνεδριάσεων, με τον πανευρωπαϊκό STOXX 600 να ενισχύεται 0,85%. Κέρδη άνω της μίας ποσοστιαίας μονάδας σε Φραγκφούρτη, Λονδίνο και Μιλάνο κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας. Ο γερμανικός DAX ενισχύθηκε 1,41% και ο FTSE 100 του Λονδίνου έκλεισε με άνοδο 1,04%. Άνοδος 0,88% για τον CAC 40 στο Χρηματιστήριο του Παρισιού.

naftemporiki.gr
Σχόλια