Ένας στόλος αυτοκινήτων φτάνει σε πόλεις και χωριά για να υποστηρίξει τις πιο ευάλωτες οικογένειες στην Αίγυπτο

Ένας στόλος αυτοκινήτων φορτωμένων με χαρτοκιβώτια τροφίμων, κουβέρτες και αναπηρικές καρέκλες στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική συνοδεία που έγινε στην Αί

 



Ένας στόλος αυτοκινήτων φορτωμένων με χαρτοκιβώτια τροφίμων, κουβέρτες και αναπηρικές καρέκλες στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική συνοδεία που έγινε στην Αίγυπτο για παροχή βοήθειας από το Ταμείο "Long Live Egypt" ως μέρος των προσπαθειών του κράτους να προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή και βασίζεται στον ρόλο του Ταμείου στη δημιουργία κοινωνικών και αναπτυξιακών έργων που προωθούν όλους τους τομείς και σε συντονισμό με διάφορους κρατικούς φορείς και κοινοτικούς οργανισμούς Εμφύλιος.

foulscode.com

Ένας αναπτυξιακός γάμος που έλαβε οι κυβερνήτες και οι αναπληρωτές τους στις κυβερνήσεις της Αιγύπτου για την άφιξη της μεγαλύτερης παροχής βοήθειας και την προσέγγιση των πολιτών πρωτοβάθμιας περίθαλψης παντού σε αυτές τις κυβερνήσεις και έναν έντονο ρόλο για τις δραστηριότητες του Ταμείου Long Live Egypt.
Στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, της οικονομικής ανάπτυξης και της υγειονομικής περίθαλψης για τις πιο φροντισμένες οικογένειες, με χρηματοδότηση άνω του ενός δισεκατομμυρίου λιρών και με συνεργασία. Με το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.



Οι στόλοι των αυτοκινήτων που έφτασαν στα διοικητικά στελέχη παρείχαν τρόφιμα, όπως κρέας και πουλερικά, καθώς και κουβέρτες και ρούχα, καθώς και μηχανήματα αιμοκάθαρσης και αναπηρικές καρέκλες, για την υποστήριξη των νοσοκομείων.






Σχόλια