Ο Eytan Stibbe, ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος αστροναύτης του Ισραήλ

Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι η Cruise πρόκειται να πετάξει στο διάστημα τον Οκτώβριο του 2021 για να κινηματογραφήσει μια νέα ταινία δράσης-περιπέτειας

 


Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι η Cruise πρόκειται να πετάξει στο διάστημα τον Οκτώβριο του 2021 για να κινηματογραφήσει μια νέα ταινία δράσης-περιπέτειας σε συνεργασία με το SpaceX και τη NASA. Δεν είναι ακόμη σαφές ότι οι δύο θα είναι σίγουρα στην ίδια πτήση, ωστόσο, καθώς η πανδημία του κορανοϊού έχει καταστρέψει τα προγράμματα γυρισμάτων, ανέφεραν τα νέα του Channel 12.

Αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι ο Stibbe επρόκειτο να γίνει ο δεύτερος αστροναύτης του Ισραήλ σε τελετή της Δευτέρας στην κατοικία του προέδρου.

«Αυτή είναι μια μέρα εθνικής χαράς και μεγάλης υπερηφάνειας», δήλωσε ο Πρόεδρος Reuven Rivlin. «Ένας Ισραηλινός πιλότος με γαλάζια-λευκή σημαία κεντημένη στον ώμο του θα αποδείξει για άλλη μια φορά, όπως δείχνουμε εδώ και 72 χρόνια, ότι ακόμη και ο ουρανός δεν είναι το όριό μας».

Φωτογραφίζονται στην κατοικία του προέδρου, σε μια εκδήλωση που ανακοινώνει ότι ο δεύτερος αστροναύτης του Ισραήλ θα αποσταλεί στο διάστημα το επόμενο έτος, είναι ο L έως R): πρόεδρος της ακαδημαϊκής συμβουλευτικής επιτροπής Inbal Krais, Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Ramon Ran Livne, αστροναύτης Eytan Stibbe, Πρόεδρος Rivlin, Υπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας Yizhar Shai, Tal Ramon, ΓΔ Beit HaNasi Harel Tubi (Mark Neyman / GPO)

Ο Stibbe θα ταξιδέψει με λεωφορείο που ξεκίνησε από τη Φλόριντα στα τέλη του 2021 και σύντομα θα ξεκινήσει την εκπαίδευσή του, η οποία θα τον οδηγήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και τη Ρωσία. Στα 62, θα είναι ένας από τους παλαιότερους αστροναύτες που έχουν καταγραφεί. Η κρουαζιέρα είναι 58 ετών.

FoulsCode.com

Σχόλια