Το γεγονός που θα πυροδοτήσει τον αποκαλυπτικό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο θα μπορούσε να συμβεί αυτή την εβδομάδα

Από τον Stefan Stanford - All News Pipeline - Live Free Or Die Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Britannica, το "γεγονός που πυροδότησε" τον Α' Παγκόσμιο Πόλ


Από τον Stefan Stanford - All News Pipeline - Live Free Or Die

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Britannica, το "γεγονός που πυροδότησε" τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν η δολοφονία του Αυστριακού αρχιδούκα Φραγκίσκου Φερδινάνδου από τον Νοτιοσλάβο εθνικιστή Γκαβρίλο Πρίντσιπ στις 28 Ιουνίου 1914, ένα γεγονός που οδήγησε τα ισχυρότερα έθνη σε όλο τον κόσμο να εμπλακούν σε έναν πόλεμο 4 1/2 ετών με σχεδόν πρωτοφανείς σφαγές, μακελειό και καταστροφές.

Αναφέροντας σε εκείνη τη σελίδα ότι η σχεδιαζόμενη δολοφονία του Φερδινάνδου είχε προειδοποιηθεί εκ των προτέρων, αλλά το προειδοποιητικό μήνυμα ήταν πολύ ασαφές για να γίνει πράξη, η εν λόγω δολοφονία φέρεται να σχεδιάστηκε από έναν άνδρα με το όνομα "Dragutin Dimitrijević", αξιωματικό του σερβικού στρατού, επικεφαλής του τμήματος στρατιωτικών πληροφοριών του γενικού επιτελείου το 1913 και περισσότερο γνωστό ως το πιο επιφανές μέλος του Μαύρου Χεριού, μιας μυστικής στρατιωτικής εταιρείας που οργάνωσε το 1903 την ανατροπή της σερβικής κυβέρνησης και τη δολοφονία του βασιλιά Αλέξανδρου Α΄ της Σερβίας και της βασίλισσας Ντράγκα.

Με την ιστορία να αναφέρει ότι ο Ντιμιτρίεβιτς πίστευε ότι ο σκοπός του σερβικού λαού θα εξυπηρετούνταν καλύτερα με τον θάνατο του Φερδινάνδου, οπότε σχεδίασαν τη δολοφονία του για την εποχή που θα επισκεπτόταν τη Βοσνία για μια στρατιωτική περιοδεία, η δολοφονία του φέρεται να οδήγησε στην έναρξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, λιγότερο από έναν μήνα αργότερα. Ήταν όμως η δολοφονία του Φερδινάνδου πράγματι μια "ψεύτικη σημαία" που χρησιμοποιήθηκε για να ξεκινήσει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος;

Ενώ κάποιοι που διαβάζουν αυτή την εισαγωγή μπορεί να αναρωτηθούν, "γιατί το μάθημα ιστορίας αναμεμειγμένο με τη θεωρία συνωμοσίας;", η απάντηση προειδοποιείται σαφώς σε αυτή τη νέα ιστορία στο Infowars με τίτλο "Warning: Biden όταν ταξιδεύει στην Ευρώπη", όπως ακούγεται επίσης σε διάφορα βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας. Ο Μπάιντεν θα βρίσκεται σε συναντήσεις του ΝΑΤΟ την Πέμπτη και θα ταξιδέψει στην Πολωνία την Παρασκευή.

Προειδοποιώντας μέσα σε αυτή την ιστορία του Infowars και σε αυτά τα βίντεο για ένα απολύτως καταστροφικό σενάριο που θα μπορούσε να καταλήξει με την Καμάλα Χάρις να κάθεται στον Λευκό Οίκο, η ιστορία του Infowars προειδοποιούσε ότι ο Τζο Μπάιντεν έχει γίνει βάρος για το παγκόσμιο βαθύ κράτος, γι' αυτό και μπορεί να προσπαθήσουν να τον δολοφονήσουν ως τρόπο επιτάχυνσης ενός παγκόσμιου πολέμου κατά της Ρωσίας.

Και ενώ θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε να μην φτάσουμε σε κάτι τέτοιο, καθώς οποιοσδήποτε 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι αναπόφευκτα, αν όχι αμέσως, "πυρηνικός" και οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση κατά της Αμερικής ή της Δύσης θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα από τους παγκοσμιοποιητές για να σπάσουν ακόμα πιο σκληρά τη σιδερένια γροθιά τους, όπως προειδοποιεί η ιστορία του Infowars, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν ακριβώς αυτό αυτή τη στιγμή. Επειδή ο πόλεμος μεταξύ των παγκοσμιοποιητών και της Ρωσίας θα τους επιτρέψει γρήγορα να εγκαινιάσουν τη "μεγάλη επανεκκίνηση" και την "παγκόσμια δικτατορία" τους. Από αυτή την ιστορία του Infowars πριν συνεχίσουμε..:

Ο επικεφαλής διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ζήτησε το Σάββατο από τον Μπάιντεν να επισκεφθεί την επόμενη εβδομάδα την εμπόλεμη πόλη του Κιέβου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες, λέγοντας σε ένα σκωπτικό μήνυμα ότι "δεν πρέπει να φοβάται κανείς - αν είναι γενναίος".

Η πρόσκληση ενός εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ σε μια ενεργή εμπόλεμη ζώνη δεν είναι μάλλον η πιο σοφή ιδέα.

Συμπτωματικά, αυτό συμβαίνει εν μέσω αναφορών του ρωσικού στρατού ότι έλαβε πληροφορίες για ουκρανούς εθνικιστές σκληροπυρηνικούς που σχεδιάζουν να στοχεύσουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ και της Δύσης στο Λβιβ.

"Ο αξιωματικός μίλησε... για [σχεδιαζόμενες] τρομοκρατικές ενέργειες στο Λβοφ [το ρωσόφωνο όνομα της πόλης] εναντίον υπαλλήλων και εγκαταστάσεων των διπλωματικών αποστολών που διατηρούν οι ΗΠΑ και άλλα δυτικά έθνη", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Επιπλέον, η ουκρανική κυβέρνηση είναι προφανώς ενήμερη για το σχέδιο αυτό, αλλά δεν κάνει τίποτα για να το σταματήσει.

"Θα ήθελα να τονίσω ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει πλήρη επίγνωση των σχεδίων που υποθάλπουν οι εθνικιστές, αλλά δεν κάνει τίποτα για να τα αποτρέψει", πρόσθεσε ο Konashenkov.

Το σκηνικό φαίνεται ότι έχει στηθεί για να δολοφονηθεί ο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της διπλωματικής του επίσκεψης στην Ευρώπη.

Ένα τέτοιο σενάριο θα μπορούσε να επαναλάβει το προοίμιο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, όπου η δολοφονία του Αυστριακού αρχιδούκα Φραγκίσκου Φερδινάνδου από τους τρομοκράτες του Μαύρου Χεριού της Σερβίας το 1914 ενορχηστρώθηκε στην πραγματικότητα από τη βρετανική μυστική υπηρεσία.



Με αυτή την ιστορία του Infowars να συνεχίζει να αναφέρει ότι σε αυτό το σημείο, για τους παγκοσμιοποιητές, ο Μπάιντεν είναι πλέον πιο χρήσιμος νεκρός παρά ζωντανός, πράγμα που αποτελεί μια επισφαλή κατάσταση για ολόκληρο τον κόσμο, δεν είστε μόνο εσείς αν αισθάνεστε ότι οι παγκοσμιοποιητές βαδίζουν άσκοπα τον κόσμο προς τον πυρηνικό πόλεμο, με αυτό το αίσθημα ανατριχίλας να το αισθάνονται πολλοί τον Μάρτιο του 2022, όπως προειδοποιεί και ο Chris Hedges σε αυτή τη νέα ιστορία με τίτλο "Waltzing To Armageddon".

Και ένας από τους λόγους για την τόσο μικρή αντίσταση της αριστεράς σε αυτή την "πορεία προς τον Αρμαγεδδώνα" τον Μάρτιο του 2022 φαίνεται σε μια νέα εντυπωσιακή δημοσκόπηση που μόλις κυκλοφόρησε, όπως αναφέρεται σε αυτό το νέο άρθρο της Liberty Daily.

Φαινομενικά δείχνοντας γιατί τόσοι πολλοί φιλελεύθεροι εκλιπαρούν για πόλεμο με τη Ρωσία τον Μάρτιο του 2022, αγνοώντας εντελώς τους πιθανούς κινδύνους των "έσχατων καιρών" που ένας τέτοιος πόλεμος θα έφερνε αμέσως, ενώ τόσοι πολλοί Συντηρητικοί προτρέπουν σε απόλυτη προσοχή, καθώς όταν γίνει πυρηνικό, τότε "γίνεται πυρηνικό", η ιστορία αυτή της Liberty Daily έχει τίτλο "Υπάρχει μια σοκαριστική συσχέτιση μεταξύ του να κάνεις εμβολιασμό και του να πιέσεις για πόλεμο με τη Ρωσία". Από αυτή την εξαιρετική ιστορία πριν συνεχίσουμε..:

Εκείνοι που έχουν κάνει τουλάχιστον τριπλό εμβόλιο είναι πολύ πιο πιθανό να θέλουν να κλιμακώσουν τη σύγκρουση της Δύσης με τη Ρωσία από εκείνους που δεν έχουν κάνει ενέσεις Covid, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα στον Καναδά. Και πριν κάποιος πεταχτεί και πει "αλλά αυτό είναι στον Καναδά", παρακαλώ να ορίσετε ότι υπάρχει μεγάλος βαθμός βεβαιότητας ότι η νοοτροπία "τρυπημένοι εναντίον μη τρυπημένων" είναι στενά συνδεδεμένη μεταξύ Αμερικανών και Καναδών. Το γράφημα που αναρτήθηκε από τον οικοδεσπότη της εκπομπής Human Events Jack Posobiec είναι παρακάτω.

Όλες οι κινήσεις κλιμάκωσης που προτείνονται στην έρευνα έχουν χαρακτηριστεί από τη Ρωσία ως πιθανά περιστατικά που μπορούν να προκαλέσουν πόλεμο. Από την επιβολή αυστηρότερων οικονομικών κυρώσεων μέχρι την αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού, αυτά τα μέτρα που υποστηρίζουν οι τριπλάσιοι-τζαμπέρηδες 4-1, αντιτίθενται από τους μη-τζαμπέρηδες με ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια. Μόνο το 13% των ανεμβολίαστων πιστεύει ότι πρέπει να κατασχέσουμε περιουσιακά στοιχεία των Ρώσων ολιγαρχών που συνδέονται με τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε σύγκριση με το 85% των τριπλά εμβολιασμένων.

Τι μας λέει αυτό; Όσοι αναζητούν μια λογική απάντηση θα έλεγαν ότι ο εναγκαλισμός του κυβερνητικού αυταρχισμού και η επιθυμία για τις εξουσίες να κάνουν πάντα #DoSomething σε μια κρίση τις αναγκάζει να είναι πιο πρόθυμες να κλιμακώσουν. Οι συνωμοσιολόγοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι τα τσιμπήματα είναι μια μορφή ελέγχου του νου που γαργαλάει τα κέντρα επιθετικότητας στον εγκέφαλό μας. Εγώ τείνω να είμαι πιο ευθύς με την εκτίμησή μου. Οι άνθρωποι που έλαβαν τα εμβόλια έχουν δείξει ότι είναι πιο εύκολο να χειραγωγηθούν από εκείνους που δεν τα έλαβαν.

Όποια κι αν είναι η άποψή σας για αυτά τα δεδομένα, είναι πραγματικά συναρπαστικά. Ειλικρινά, δεν θα περίμενα μια τόσο ξεκάθαρη συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού και της επιθυμίας κλιμάκωσης της αντίδρασης της Δύσης στη Ρωσία.

Δείτε λοιπόν αυτό το γράφημα και παρακαλώ δείτε την ιστορία της Liberty Daily. Εσείς τι πιστεύετε; Μήπως τα εμβόλια διεγείρουν τα "κέντρα επιθετικότητας στον εγκέφαλό μας", κάτι που ακούγεται σχεδόν σαν τον "ιό της οργής" της κλασικής ταινίας τρόμου του 2002 "28 Days Later"; Ή, όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας της εν λόγω ιστορίας, οι "εμβολιασμένοι" είναι απλώς οι πιο "εύκολα χειραγωγούμενοι", εντελώς ανίδεοι για το "χειρότερο σενάριο" που πιθανότατα θα επιφέρει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος με τη Ρωσία; Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη γνώμη σας στο τμήμα σχολίων που ακολουθεί.

 

Με μια απογοητευτική πρόσφατη δημοσκόπηση που έδειξε ότι οι περισσότεροι Δημοκρατικοί θα εγκατέλειπαν τη χώρα αντί να πολεμήσουν για τα σπίτια τους και τις ζωές τους αν η Αμερική "εισέβαλε", η δημοσκόπηση αυτή μας έφερε επίσης αυτό το μεζέ, ένας εκπληκτικός αριθμός ανθρώπων πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες - όπως και η Ουκρανία - έχουν προκαλέσει την καταστροφή στον εαυτό τους, και οποιαδήποτε επίθεση θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη, αν όχι άξια.

Με αυτή τη νέα ιστορία στην Global Research με τίτλο "Προληπτικός πυρηνικός πόλεμος": Η ιστορική μάχη για την ειρήνη και τη δημοκρατία", προειδοποιώντας ότι "ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας", προειδοποιώντας ότι σε κανένα σημείο από τότε που έπεσε η πρώτη ατομική βόμβα στη Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου 1945, η ανθρωπότητα δεν ήταν πιο κοντά στο αδιανόητο από ό, τι είμαστε τώρα, αυτή η νέα ιστορία στο Aristotle's Newsletter με τίτλο "WW3=Great Reset=New World Order How This All Might Play Out If It Goes Nuclear" χτυπάει το καρφί στο κεφάλι:

Τα πάντα είναι ένα μέσο για ένα σκοπό.

Η μετάβαση από την υστερία του COVID στον πυρηνικό φόβο είναι απλά η επόμενη εξέλιξη της ατζέντας για την ενοποίηση της κυβέρνησης, των ανθρώπων, του πολιτισμού, της οικονομίας, σε μια μοναδική παγκόσμια δομή. Οι ιστορικές αυτοκρατορίες που επεδίωκαν την παγκόσμια κυριαρχία, πάντα υποδούλωναν τα θύματά τους στον κατακτητικό "τρόπο ζωής". Αυτό γινόταν πρωτίστως με στρατιωτική ωμή βία, αλλά όπως μπορούμε να δούμε τώρα, έχει εξελιχθεί σε μια πολύ πιο μεθοδική, διαφοροποιημένη στρατηγική. Αντί να σπρώχνουν την πολιτιστική αλλαγή στον λαιμό των ανθρώπων με άμεσες απειλές θανάτου, το θέμα είναι να πείσουν τις μάζες ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη. Ακριβώς όπως τα εμβόλια COVID είναι η μόνη απάντηση στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι παγκοσμιοποιητές, έτσι και την απάντηση για τον πυρηνικό πόλεμο την έχουν έτοιμη στο τσεπάκι τους.

Πώς μπορείτε να ενοποιήσετε 195 ανεξάρτητες χώρες σε μια μοναδική μηχανική δομή;

Υπόσχεστε ασφάλεια με κόστος την ελευθερία.

Δοκίμασαν την αποτελεσματικότητα αυτής της στρατηγικής στις 9/11 όταν δημιούργησαν τη διεθνή τρομοκρατία. Επιμηκύνοντας την απειλή ενός μπαμπούλα επί δεκαετίες, ψαλίδισαν σιγά σιγά τις ελευθερίες σας. Το αμερικανικό κοινό, που ως επί το πλείστον αγνοούσε τα μειούμενα δικαιώματά του, δεν το πείραζε, καθώς ήταν πεπεισμένο ότι η πρώτη προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι η εξάλειψη των κατασκευασμένων τρομοκρατών με κάθε μέσο. Με την προφανή επιτυχία των παγκοσμιοποιητών στην πλύση εγκεφάλου των Αμερικανών, κυκλοφόρησαν την τρομοκρατική απειλή στην Ευρώπη. Όταν το αφήγημα της Αλ Κάιντα θα είχε εξαντληθεί, ένας νέος κατασκευασμένος μπαμπούλας, ο ISIS, θα έπαιρνε τη θέση του.

Στη συνέχεια, οι παγκοσμιοποιητές ανέβασαν τους τόνους με το COVID-19. Ένα νέο κοστούμι για τον μπαμπούλα, αλλά πολύ πιο ισχυρό, με την εμβέλειά του να εκτείνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κανείς δεν ήταν ασφαλής από το COVID. Ο κόσμος έπρεπε να ενωθεί για να εφαρμόσει δρακόντεια μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των μαζών. Οι ελευθερίες και οι ελευθερίες αφαιρούνταν εν μία νυκτί, και όταν ένα στέλεχος του COVID πλησίαζε στο αφηγηματικό του τέλος, ένα άλλο ξεπηδούσε για να πάρει τη θέση του. Οι παγκοσμιοποιητές ήταν ήδη σίγουροι για την ικανότητά τους να αφαιρούν ελευθερίες με τη συγκατάθεση του κοινού. Τώρα ήθελαν να μάθουν αν θα μπορούσαν να σας κάνουν να φορέσετε μια στολή (μάσκες), να πάρετε δηλητήριο (εμβόλια) και να καταστρέψετε την οικονομία χωρίς ερωτήσεις. Η απάντηση... απολύτως.

Βρισκόμαστε τώρα στο κατώφλι μιας τεράστιας παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης. Η Fed τυπώνει μια παράλογη ποσότητα πλαστικού νομίσματος, σε συνδυασμό με το COVID που καθυστερεί το παγκόσμιο εμπόριο, και τις κυρώσεις στη Ρωσία που εκτοξεύουν τις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων στα ύψη, πρόκειται να δούμε μεγάλη δυστυχία και πείνα σε όλο τον κόσμο.

Εδώ είναι το σημείο όπου πρέπει να αρχίσετε να συνδέετε τελείες και να υποθέσετε το επόμενο λογικό βήμα των παγκοσμιοποιητών. Οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται ένα "γεγονός" που το κοινό μπορεί να κατηγορήσει για τα δεινά του.

Και καθώς αυτή η ιστορία συνεχίζεται, ισχυρίζεται ότι αυτό το "τέρας στην ντουλάπα" δεν θα είναι καν ο ίδιος ο καταστροφικός πυρηνικός πόλεμος, αλλά το "τέρας" που θα "δαιμονοποιηθεί" θα είναι όλες οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που στην πραγματικότητα "επέτρεψαν" στους ανθρώπους τους να έχουν "δικαιώματα" και "ελευθερία", προειδοποιώντας ότι "οι άνθρωποι" θα είναι τόσο απολιθωμένοι από "τα γεγονότα" που θα εκτυλιχθούν κατά τη διάρκεια του 3ου Παγκόσμιου Πολέμου, ώστε ευχαρίστως θα ανταλλάξουν όλες αυτές τις "ελευθερίες" με την "ασφάλεια", κάτι που σίγουρα δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ με την κυβέρνηση να κατασκευάζει το ένα γεγονός μετά το άλλο για να τους ελέγχει, τα πρόβατα που τελικά οδηγούνται τυφλά στη σφαγή τους.


allnewspipeline.com
Corfiatiko.blogspot.com
Σχόλια