Apple: Κυκλοφορεί την τρίτη beta έκδοση του iOS 17.5 και του iPadOS 17.5

secnews.gr

IT Security News, Gadgets, Tweaks for Geeks and More

Apple: Κυκλοφορεί την τρίτη beta έκδοση του iOS 17.5 και του iPadOS 17.5
https://www.secnews.gr/535949/apple-kykloforei-thn-trith-beta-ekdosh-ios-17-5-kai-ipados-17-5/
Apr 24th 2024, 17:22


Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της τρίτης beta έκδοσης για τις επικείμενες αναβαθμίσεις των λογισμικών iOS 17.5 και iPadOS 17.5, διαθέτοντάς τις στους προγραμματιστές.



Η κυκλοφορία έγινε μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία των δεύτερων beta εκδόσεων, δείχνοντας μια γρήγορη προσπάθεια βελτίωσης του λογισμικού.



Οι προγραμματιστές που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην beta έκδοση εύκολα. Αρχικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις, εν συνεχεία προχωρήστε στην ενότητα Ενημέρωση Λογισμικού, επιλέξτε "Ενημερώσεις Beta" και ενεργοποιήστε την έκδοση iOS 17 ή iPadOS 17 Developer Beta. Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία, απαιτείται ένα Apple ID συνδεδεμένο με έναν λογαριασμό προγραμματιστή.



Διαβάστε επίσης: Binance: Θα αφαιρεθεί η εφαρμογή από Googe Play και Apple App Store;



Οι περισσότερες λειτουργίες που είχε υποσχεθεί η Apple για την κυκλοφορία του iOS 17 έχουν πλέον γίνει διαθέσιμες. Ωστόσο, η ενημέρωση στο iOS 17.5 εισάγει επιπρόσθετες τροποποιήσεις στο οικοσύστημα των εφαρμογών εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τώρα, οι προγραμματιστές έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις εφαρμογές τους προς λήψη απευθείας στο iPhone μέσω των δικών τους ιστοσελίδων, πέρα από τις τυπικές αγορές εφαρμογών.



Ενδείξεις στον προγραμματιστικό κώδικα αποκαλύπτουν την προσθήκη νέων εκδόσεων του Apple Pencil και μιας λειτουργίας Κατάστασης Μπαταρίας για το iPad. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες δυνατότητες που έρχονται με την ενημέρωση iOS 17.5 beta, δείτε την ανακοίνωση των χαρακτηριστικών.



Πηγή: macrumors




You are receiving this email because you subscribed to this feed at https://blogtrottr.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe here:
https://blogtrottr.com/unsubscribe/nfz/3xfHTz
Σχόλια